|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroške zabave
1.3.2006 13:14:06   
a_m_r
Pri nas bomo čez par dni praznovali 2. rojstni dan. Seveda pridejo različni sorodniki in otroci. A pozna katera (kateri) kakšen enostaven recept za zdrave prigrizke in namaze? Nekaj, da mi ni treba cel dan prej viset v kuhinji in da ni polno cukra? Kakšno hrano pa vi ponudite na rojstnih dnevih (poleg torte seveda)?
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroške zabave
1.3.2006 13:34:12   
lelaval
Mojadva imata rada pizze - ati speče v krušni peči doma (drugače pa bi jih kupili), radi pa jedo tudi hot-doge ali hamburgerje (kruh lahko kupiš, meso pa doma spečeš), odrasli pa navadno jemo namaz iz tune. Ker imata oba (oz. vsi 3) RD v poletnih mesecih, spečemo tudi kaj zunaj - čevapčiče, kurje perutničke in hrenovke.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu a_m_r)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otroške zabave
1.3.2006 13:57:01   
a_m_r
Na pizzo sem pa čisto pozabila. Dobra ideja. user posted image  Pa še kaj zelenjave jim lahko podtaknem zraven.
Hvala.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Otroške zabave
5.3.2006 21:00:30   
frutka_
Za RD od malega smo naredili burek, sirni in mesni pa veliko zelenjave. Za druge RD-je običajno kakšne solate testeninske, narezek, kakšen tunin namaz, načose in omakice...

(odgovor članu a_m_r)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Otroške zabave
5.3.2006 21:09:54   
Seven*
Otroci imajo zelo pogosto radi tudi sircke. Naredi kaksno sirno plosco, pa gor raznorazne sire in jih nalozi v krogu na en velik pladenj. V sredino pa nasuj veliko suheha sadja in razne oreske. Nimas 5 minut dela za tako zadevo, pa se ful fancy izgleda.. user posted image user posted image user posted image Lahko se pa malo poigras, narezes na koscke salamo, sircke, kaksno grozje, suho sadje in vseskupaj nabodes na lesene palcke. Malim bo zabavno, pa tudi starsem bo vsec. 

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu a_m_r)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Otroške zabave
7.3.2006 9:55:59   
a_m_r
Bom poskusila. Tudi meni so všeč siri, tako da bo to ravno pravšnja stvar za nas.
Hvala za idejo. user posted image  

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?