Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
opažala en čuden zvok, ki ga je oddajal naš Gorenjev pralni stroj, v določeni fazi pranja. Zvok in pralni stroj med obratovanjem sem posnel z mini kamero in, ko nama je šlo že hudo na živce, sva seveda poklicala serviserja. Danes se je zato pri nas oglasil uglajen moški srednjih let
. Najprej sem mu pokazal posnetek, pa je frajer snel masko, ki se nahaja v spodnjem delu stroja in pogledal filter…ja itak, filter je bil skor čist zabasan. Potem je še kake pol ure preskušal delovanje stroja in na koncu z izolirnim trakom oblepil vzmet v notranjosti stroja, kar mu je vzelo dodatnih pet minut.
-a nima stroj v diagnostiki delovanja funkcije javljanja "zabasanosti" filtra? Pred petimi leti je bi namreč to model višjega cenovnega razreda (Gorenje Pro Logical). Npr. Bosch-ev sušilec javlja, kadar je filter zabasan.
, da čistite filtre, ker boste v nasprotnem primeru enako nadrajsali kot jaz

matr sploh nisem vedla, da se ga da na tolk delov raztavt
, da štejem tvojo opazko za kompliment