Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

podobne izkušnje kot jaz. Moja šestmesečnica je namreč zadnjih 14 dni "strašna". Vse okoli sebe dobesedno "premlati". Po predmetih udarja z vso silo, tako da me je kar strah, da jo bolijo male rokice, čeprav pa je videti, da pri tem neizmerno uživa
  podobne izkušnje kot jaz. Moja šestmesečnica je namreč zadnjih 14 dni "strašna". Vse okoli sebe dobesedno "premlati". Po predmetih udarja z vso silo, tako da me je kar strah, da jo bolijo male rokice, čeprav pa je videti, da pri tem neizmerno uživa . Malo me moti to, da ves čas klofa tudi mene, čeprav ji ves čas poskušam pokazati in na nek način povedati, da mora biti nežna in ne tako "destruktivna". Zadnjič me je bilo ful sram
 . Malo me moti to, da ves čas klofa tudi mene, čeprav ji ves čas poskušam pokazati in na nek način povedati, da mora biti nežna in ne tako "destruktivna". Zadnjič me je bilo ful sram  , saj je enega devetmesečnika tako oklofala, da je jokal.
  , saj je enega devetmesečnika tako oklofala, da je jokal.