|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zunaj nebi hodila
4.3.2006 19:29:45   
jeti
Živjo!

Naša 18mesečnica je tako kot vsi ostali vrstniki v ta naspidiranem obdobju. Ko smo doma teče, skače, nori, se meče potlehuser posted image ... To razlagam, ker bi rada poudarila, da nima probleme s hojo in motoriko. Ko pa gremo ven, kao na sprehod, pa ni čisto nič zainteresirana za hojo. Ja, ona bi se vrtela okrog avtomobila in ga obrisala z bundico ali prelagala polžje hiške iz enega mesta na drugo, da bi pa šli skupaj z roko v roki ali pa tudi brez, pa ni varijante. Ponavadi mož zgubi živce in jo (ker teži) vzame v naročje. Mislim, pa še ta neskončna zima in kup oblačil za vsak poiskus našega sprehoda. Včasih se mi res zdi, da ne bomo več prišli peš dlje kot do sosedovega psa:):)

LP

Jeti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zunaj nebi hodila
4.3.2006 20:40:27   
total
Pri nas je tudi tako,vse drugo ga zanima sam hoja ne,pa sem ga zadnjič kar malo posilila in ga zamotla,tako da sma šla lepo na sprehod,takšna starost je in je glih v takem obdobju.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu jeti)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?