|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UMIVANJE ZOB
4.3.2006 20:26:46   
india
Naš Mark si pri 20ih mesecih tako rad umiva obe, da si po vsaki jedi vzame krtačko in potem bi drgnil in drgnil,. . user posted image user posted image
Kar je pa najbolj utrujajoče, bi si pa umival zobe po celem stanovanju. Ne more se navadit, da to porihta v kopalnici, ampak on vzame krtačko, si malo umiva zobke,potem poa teka od enega do drugega in kaže, kako si umiva zobke.

Zanima me pa to: kako ga naj prepričam, da mu moram pomagat, saj sam tega sigurno ne naredi kot je treba. A nikakor ne dovoli, da bi mu še jaz umila zobe? Tudi z dvema krtačkama smo že poskusili, pa pobegne pročuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: UMIVANJE ZOB
4.3.2006 21:08:18   
KODA
Enak problem imam jaz pri tamalem.Zobke si pere vsak večer.Najrajši bi pa še polival po celi kopalnici.Komaj sem ga prepričala,da pije vodo iz lončka,namesto,da iz pipe in šprica po celi kopalnici.
Glede pranja zobkov,pa hoče biti ful samostojen in ravno tako ne pusti nobene pomoči.Pa kar vstrajam,da mu nakoncu še jaz malo "popravim".Začetka je bil jok in zvijanje,pa se je navadil.Tako me zdaj vedno pokliče"mami pridi pucat zobke".

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: UMIVANJE ZOB
6.3.2006 8:29:08   
BARBARA R.
Jaz nimam takšnih strašnih težav. Včasih se upira moji pomoči, a ve da ji le ta ne ujide. Kaj pa če bi poskusila tako, da sama sebi umiješ zobe in ti otrok "popravi", nato pa zadevo obrneta. Si sam umije zobe in mu ti "popraviš". Ne vem, ideja pač. Morda bi pa šlo.
 
 
               user posted image

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: UMIVANJE ZOB
8.3.2006 19:53:47   
india
Barbara, to smo že psokušali, jaz, mož, starejša hči, pa ne pali. Danes je celo prinesel med popoldansko kavo svojo ščetko in mojo z. pasto ( pekočo) ter tako dolgo cepetal, da sva šla k umivalniku in si je umival zobe s to pasto. Pa še smejal se je zraven.user posted image

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: UMIVANJE ZOB
9.3.2006 14:28:03   
Pupica
Hja miš kar je v štartu zaj*** je zaj** do koncauser posted image
Pri nas sva začela zako, da smo umival le zjutri in zvečer(tut zobarca je tako svetovala)In sicer VEDNo najprej očka ali mami, nato ona do konca. Vmes je bilo obdobje, ko je že želela aktivnost prevzeti sama, ampak sva vztrajala. sedaj ni problemov. Če jo pa vprašaš kdo je umil zobke pa reče SAMAuser posted image user posted image user posted image user posted image
Aja pa še umival smo jih v stolčku za hranj.pred jedjo oz po večerji. Potem pa ko je bila stara okoli 14-15 mes pa sva začela da je velika punca, da velike punce umivajo v kopalnici, bla bla...in da tut očka in mami umivata tam zobe.Zgledi vlečejo, tako sva oba skupaj z njo drgnila zobe v kopalnici(tut če ni bilo potrebeuser posted image )

Velik user posted image

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?