|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaton holiday village
5.3.2006 20:00:50   
mateja 26
A je kdo bil tam?Kako je bilo?

lp
mateja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaton holiday village
5.3.2006 20:07:46   
mateja 26
Ali pa kje drugje okoli Zadra?

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zaton holiday village
5.3.2006 20:16:27   
tjaga
Oj, mi smo bili blizu Zatona in smo se šli nekajkrat kopat tudi v Zaton. Sence dovolj, plaža primerna tudi za majhne otroke (drobni kamenčki). Z vodo je pa tako: Po približno100 metrih konkretnega sprehoda proti odprtemu morju pride voda do kolen. Po 2. metrih je do podpazduhe, po nadaljnjih 2. metrih pa nekje do gležnjev. No dolžina v metrih verjetno ni prava, ampak opis bo pa kar držal. user posted image
Za otročke je fantastično, je pa kar precejšnja gneča. Kakšni so pa apartmaji oziroma ponudba prav v naselju pa ne bi vedela.


_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zaton holiday village
5.3.2006 21:14:13   
superfly
Mi smo bili tam pred parimi leti v kampu. Vse ok, zelo lepo urejeno, čisto in vzdrževano. ampak, preveč umetno, nagužvano in rompompom. Na plaži je skoz nek cirkus pa res fuuuuuul gužva. Jaz sem bolj za umirjen dopust in mi tam ni bilo všeč. Predvsem pa ne gužva. Odvisno od tega kakšen dopust si želiš. Aja, pa mislim da je bilo kar precej drago.

lps

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?