|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ALERGIJA lahko tudi posledica cepljenja
8.3.2006 11:31:48   
PBJ
Vedno bolj sem prepričana v to, da so alergije v veliko primerih posledica cepljenja, ki poškodujejo ali okvarijo otrokov imunski sistem. Vedno več informacij  "govori" o tem, čeprav bo večina zdravnikov - zagovornikov cepljenja temu nasprotovalo.
Moj user posted image  ni imel do 3. mesecev nobenih težav, ki bi kazale na alergijo - zdrav otrok. Nihče v družini nima alergije...
In potem se je začelo. Teden dni po cepljenju pri 3m i se je začela pojavljati kri v blatu; kakšen teden po cepljenju pri 4m je začel kašljati, kakor da ga v grlu draži in to dela še sedaj pri skoraj 8m; 5 dni po cepljenju pri 6m pa so se naenkrat pojavili alergijski znaki še na koži in od takrat se jih ne rešimo. Kljub strogi mlečno-jajčni dieti mene in otroka (kožni testi so potrdili alergijo na KM IN JAJCA) ni nič kaj bolje....

Res vedno bolj razmišljam o prednostih in slabostih cepljenja, sploh user posted image  do 1. leta...

http://freeweb.siol.net/czb/cepljenje

< Sporočilo je popravil PBJ -- 8.3.2006 11:33:03 >


_____________________________

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ALERGIJA lahko tudi posledica cepljenja
8.3.2006 11:34:22   
Seven*
Res tezko reces glede cepljenja. Nikoli ne ves kako bo otrok odreagiral. In reakcije so mozne. Tudi zelo hude. 

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ALERGIJA lahko tudi posledica cepljenja
9.3.2006 0:55:49   
KODA
Pri našem se je  poleg alergij na hrano pojavila po prvem cepljenju(po prvi dozi DI.TE.PER alergija na tetanusni toksin).Otrok je po prvi dozi DI.TE.PER,postal omotičen in zaspan,nato se mu je pa po celem stegenčku,razpasel ogromen ekcem v obliki kroga.Nato so ga hospitalizirali in naredili krvne preiskave,ki so pokazale alergijo na tetanusni toksin.Še danes pri treh letih in pol,še ni bil cepljen več  s tem cepivom(naslednji dve dozi),ker je alergija še vedno prisotna.Ga redno testirajo.Vsako cepljenje,se pri nas izvaja na Pediatriji(alergološka).Za cepljenje MMR(ošpice,mumps,rdečke) je bil predhodno stestiran,šele nato cepljen.Hvala bogu,saj tukaj ni bilo problema. 
Naš otrok ima čisto podrt imunski sistem.To se vidi,v tem,da ima hude izbruhe herpesa(po ustnicah).Ravno zdaj čakamo krvne izvide(glede herpesa) in ko se mu naslednjo rundo spusti herpes,ga moram peljati na kliniko,da mu vzamejo še bris tega. 

< Sporočilo je popravil KODA -- 9.3.2006 1:01:43 >


_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?