Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ampak cest pa tako nesplužene, da ne bo nič s sprehodom
. No upam, da bo jutri že kaj boljše...
v postelji in ne samo v naročju. Sicer
še vedno v naročju, potem pa jo odložim v posteljo...večinoma se po nekaj minutah sicer zbudi in jo potem še nekaj minut zibam v postelji, ampak potem pa le
, upam, da se bo navadila, da bom lahko vsaj v tem času kaj naredila... ...in ker trenutno še
, bom izkoristila čas in naredila kaj za predavanje, ki ga imam v sredo...
za Brino (arielca) ob dopolnjenih 3 mesecih
, škodam pa tako fajn so bile prejšnje. Naslednji paket bova kupila verjetno Libero, jih katera že uporablja? Kakšne pa so?
začela hodit celo uro prej spat...no hvala bogu da je vstajanje ponoči ostalo skor na istem...torej zdej že 2 dni hodimo ob 7:50, vsanemo ob 2.30 in spet spimo do ene 6.30. Danes sem jo ob slednji uri vzela k sebi v posteljo, da jo podojim in sem mislila da bo pol kao spala še kako urco al dve..tako kot vaše pužike in pužki (mislim da so zdej trije ;) pa naši bebi to ni nekako uspelo...zadremala je za celih 20 min
bila je posračkana do vratu, sem sama kriva, ker sem jo na rokah držala, ko je sračkala in potem je jasno, da šlo vse po hrbtu navzgor
in spet imam en roza bodi posračkan
(že želiš ti pošljem eno AF, da ne boš kupovala celega paketa)
. Dopoldne je pa ponavadi prava dobrovoljka in se smejčka in gleda naokrog. No, sedaj spi; bomo videli kaj bo.
, pa polno dojim! Ja, prav nič je nisem pogrešala...
prišel iz nočne....potem se je spet posračkala......od sreče,da je prišel en,ki jo bo nosil
želim vsem iskrene čestitke ob DNEVU ŽENA!
. Kako jih odstrnjujete? Midve vsak dan dave vsaj 2 uri pred kopanjem mandljevo olje, potem jo s šampončkom umijem in z krtačko počešem lase. In se mi zdi, da sploh nobenga učinka ni. Še vedno jih ima. Aja, kolikokrat na teden, pa jim namažete z oljčkom oz. glavo.