|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako izgleda spontani splav v CE bolnišnici
11.3.2006 1:39:20   
pingica
Moja zgodba je opisana na tem linku:

www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=6465

Ker je zgodba kar dolga mi zapre sejo preden končam....

Ima katera podobno izkušnjo?


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako izgleda spontani splav v CE bolnišnici
11.3.2006 1:47:13   
Anonimen
Nimam komentarja... Svinjarija od svinjarije, kar se odnosa tiče... Upam, da jih boš prijavila...

Ti pa se samo zavedaj, da je tvoj user posted image  zdaj tvoj user posted image , ki bo čuval tebe in tvojo naslednjo user posted image ...

Vso srečo...

(odgovor članu pingica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako izgleda spontani splav v CE bolnišnici
11.3.2006 6:01:03   
mammy26
Prava svnijarija. A za takšno zdravstvo mi plačujemo.

Se strinjam s Kerenso in upam da jih boš prijavila......

Ti sama, pa si očitno močna ženska, kajti jaz bi jih že napela ali moj mož. Vajin angelček vaju čuva in naj te tolaži misel, da bo prišel sončen dan, ki bo pravi zate in tvojo naslednjo pikico.

Veliko sreče....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako izgleda spontani splav v CE bolnišnici
11.3.2006 7:45:05   
Naja30
Pingica, zelo mi je žal za tvojo pikico  in še posebej zate, da si bila v takem stanju deležna takega odnosa. user posted image user posted image user posted image  Meni se to zdi čisti neprofesionalizem s strani osebja, zato tudi jaz upam, da jih boš prijavila. Kaj se pa to pravi biti tak, ko je ženska v največjem čustvenem podnu??
Tudi jaz sem bila na čiščenju in so bili na ljubljanski gin. kliniki vsi zelo prijazni. Ne vem,kaj bi nredila, če bi mi tisti dan samo eno besedo kdo napačno rekel.

Bodi močna, ob strani ti stoji tvoj user posted image

(odgovor članu mammy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako izgleda spontani splav v CE bolnišnici
11.3.2006 8:05:25   
CIPRESA
Ojoj pingica, tudi jaz nimam besed za tako "strokovno" osebje. Nemorem si zamisliti vaše občutke pri teh nenadnih izgubahuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tebi pa želim da bi tudi zate nekoč  posijalo sonce.


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako izgleda spontani splav v CE bolnišnici
11.3.2006 10:31:37   
smrček
Ojoj en velik user posted image  zate, ker si morala skozi vse to....
Jaz sem imela SS pred dvema mesecema, le da sem bila dlje časa doma in sem šla na čiščenje, ko je bila maternica že "prazna". Postopek je bil pri meni precej podoben, kot si opisala. Verjetno te je na UZ pregledovala dr. Mihajlovićeva,  smola, ker ta je res grobauser posted image .

Oddelčne sestre so bile veliko bolj prijazne do mene in me hodile tolažit, ker sem tudi jaz veliko jokala (sploh, ko sem bila še pod vplivom narkoze).

Imela si res smolo, ker se je vse skupaj dogajalo med vikendom, ko so vsi jezni že sami nase, ker morajo biti v službah...... Pa halo!!!! kaj niso plačani zato!!!!!!
Jaz bi na tvojem mestu napisala konkretno pritožbo in jo naslovila na predstojnika odd. dr. Vebra.......

Tebi pa želim, da čim prej "pozabiš" oz. preboliš  ta neljubi dogodek. 

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu pingica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako izgleda spontani splav v CE bolnišnici
11.3.2006 10:47:38   
Jančika_
Res grdo. Sočustvujem s tabo in ti želim, da čimprej preboliš celotno zadevo.

Sama imam s Celjem povsem drugačno izkušnjo. Vsi so bili zelo prijazni in ustrežljivi -  zdravnica, stažistka, sestre - čeprav sem prišla not v soboto ob enajstih zvečer. Že čez eno uro sem imela čiščenje, mož pa je lahko bil z mano v sobi, dokler nisem po posegu zaspala. 

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako izgleda spontani splav v CE bolnišnici
11.3.2006 11:19:28   
Naty*Taja
Draga Pingica iskreno sožalje! Tudi jaz sem slišala, da v Celjski bolnici zelo grdo delajo z ženskami ki splavijo. Sicer sem jaz to slišala za tiste, ki grejo namerno splav naredit. Pa kje jim je pamet, namesto da bi žensko potolažili, ker se verjetno tudi zavestno ni najbrž lahko odločit za splav, sam če nimaš drugega izhoda in je  tako bolje za vse, nimajo oni tu kaj sodit.
Seveda še hujša svinjarija je pa da to naredijo pri ss, ko si ženska ne more nič pomagat in je ponavadi že to velika travma....user posted image
Drugače je pa v Ce tudi v porodnišnici nekaj pravih cvetk med sestrami na oddelku!Ko bom drugič tam bom že vedla, da se jim ne bom pustila, ker konec koncev so one tam zaradi nas in ne mi zaradi njih. Briga me če je njim to le šiht! Se bojo pa v okviru tega naučile bit še prijazne.
No upam, da se boš kmalu potolažila, in definitivno se vsaj nekam pritoži, če boš seveda imela voljo in si boš vzela čas.


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako izgleda spontani splav v CE bolnišnici
11.3.2006 11:39:07   
Anonimen
Sram me je,da sem zdravstveni delavec,ko preberem takšne zgodbe.
Če si se odločil za tak poklic,moraš tudi znati delat z ljudmi,z srcem in dušo.
Marsikdaj se postavit v njihov položaj.user posted image user posted image user posted image user posted image Sramota,kakšne delavse
nekje zaposlujejo.Tile s katerimi si imela opravka bi bili dobri samo za smeti
pobirat,čim dlje starn od soljudi.

Žal mi je,da si vse to doživljala in doživelauser posted image
Izguba otročka je kruta usoda!!user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako izgleda spontani splav v CE bolnišnici
11.3.2006 11:47:54   
KODA
user posted image user posted image Žal mi je za tvojo pikico.
Nisem si mislila,da se tudi to dogaja.user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako izgleda spontani splav v CE bolnišnici
11.3.2006 12:41:42   
bena
 
Vem, da nobena beseda ne bo izbrisale tvoje žalosti in, da bo tvoja pikica vedno ostala v tvojem srcu in spominu. Čas bo izbrisal bolečino, pozabila pa je ne boš nikdar. Želim pa ti, da kmalu ponovno občutiš radosti "srečke nosečke".

Kar pa zadeva celjsko porodnišnico, pa imam sama le pozitivne izkušnje. Pred dobrimi 5 meseci sem namreč tam prvič dobila v naročje našega sončka. Imam same pohvalne besede glede babic v porodni sobi ter sester in zdravnikov na porodnem oddelku in oddelku za neonatalno pediatrijo. Prav tako tudi glede ginekologov in sester v ginekološki ambulanti, kamor sem hodila na preglede med nosečnostjo.

Verjamem pa, da se med prijaznim in ustrežljivim zdravstvenim osebjem najde tudi kakšen "zmaj" in zgleda, da si ravno ti imela to smolo.

Je pa tudi mene po porodu šivala ena zdravnica, ki je slovensko govorila z južnjaškim naglasom oziroma, če povem po pravici, je govorila kar srbohrvaško. Moram priznati, da ni bila ravno uvidevna, saj me je pričela šivati takoj zatem, ko me napikala z injekcijo in sploh ni počakala, da bi injekcija prijela. Zato sem čutila vsak vbod, pa tudi ko je zategnila nit. K sreči sem imela samo par šivov. Je pa ta ginekologinja očitno res podn od podna, saj je enkrat kar vletela v mojo sobo, ko je bila pri meni ravno odelčna sestra med obhodom po sobah in je morala sestra sredi pogovora z mano iti z njo ven, da ji je pogledala, v kateri sobi leži neka pacientka, ker to želi vedeti neka kolegica od te ginekologinje. Je bilo sestri prav nerodno pred mano.

Vsekakor pa ti priporočam, da s tvojo izkušnjo seznaniš predstojnika prim. Webra, pri katerem sem dobila občutek, da jih vodi s trdo roko, saj imajo rešpekt pred njim.

(odgovor članu pingica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako izgleda spontani splav v CE bolnišnici
26.3.2006 20:11:58   
Anonimen
Oprosti pingica sem nova v klepetalnici.Tudi jaz sem takrat ležala v bolnici,vendar sem v 25.tednu začela močno krvaveti.Mene je tak grobo pregledala dr.Pavičevič da so mi solze tekle.Hotela me je poslat vLJ.na porod.Ko sem jo vprašala o možnostih da otrok preživi mi je rekla ako bude bude. V pon.sem odšla na lastno odgovornost domov.Ne morem te potolažit v tvoji bolečini,vendar ti priporočam še drugo mnenje.Obrni se na dr.Lomšek v Trbovljah.Mi smo na drugega čakali 5let.

(odgovor članu pingica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako izgleda spontani splav v CE bolnišnici
3.4.2006 22:57:15   
Anonimen
Tudi jaz sem večinoma zadovoljna s to porodnišnico, ko sem tam rodila, so se res trudili...
Razen zdravnic, že omenjenih prej, na -ić. Pa ne, da imam kaj proti tistim na -ić, samo zapomnila sem si ju, ker mi je delala pregled UZ skozi nožnico prav tako nič kaj nežno, zraven pa 'pričala na srbskome' po mobijuuser posted image user posted image user posted image   Druga na -ić pa je bila pri porodu zraven - prava mesarica. Kup težav sem imela zaradi njene nenatančnosti pri šivanju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




ime za fantka
barbarajan

ine za prvorojenca

Rafael (7%)

Svit (16%)

Mark (21%)

Gal (9%)

Marcel (8%)

nobeno od nastetih (40%)


Število vseh glasov: 316

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!