Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Ginekologinja je tudi meni predpisala Klomifen, zdaj že 2 meseca jem po 2 tabletki ( 5. - 9. dan), v kombinaciji z Cyclo-proginovo. Kako je pa tebi predpisal?
  . Ginekologinja je tudi meni predpisala Klomifen, zdaj že 2 meseca jem po 2 tabletki ( 5. - 9. dan), v kombinaciji z Cyclo-proginovo. Kako je pa tebi predpisal?  , pa zdej sploh ne vem...a bo prišla
 , pa zdej sploh ne vem...a bo prišla  v tistih dneh. Če ti bo klomifen sprožil O, potem siceršnje neredne M nimajo veze. Pri meni je pa tako, da zanosila sicer še nisem, imam pa po klomifenu M na okrog 30 dni, to pomeni, da najbrž O vseeno imam (ker M pride na 12-16 dan po O), ampak se pač ne prime.
   v tistih dneh. Če ti bo klomifen sprožil O, potem siceršnje neredne M nimajo veze. Pri meni je pa tako, da zanosila sicer še nisem, imam pa po klomifenu M na okrog 30 dni, to pomeni, da najbrž O vseeno imam (ker M pride na 12-16 dan po O), ampak se pač ne prime.   ? Jest sm na Klomifenu že približno pol leta, pa še vedno nič
 ? Jest sm na Klomifenu že približno pol leta, pa še vedno nič 

lp
  lp 
			 vse se bo uredilo samo glavo kar pokonci in srecno
  vse se bo uredilo samo glavo kar pokonci in srecno