petarda
|
Evo jaz sem nazaj! Včeraj me je tolk bolela glava da GROZA. Pa še prehlajena sem. Sicer je bil čudovit dan, zjutraj frizer, potem sem šla mal počivat, zvečer pa fešta. Naš je bil skoz ful priden. Ko smo prišli se je vsem smejčkal, pa se pogovarjal, pol smo ga dal v voziček, smo mislili, da bo pančkal, pa ni mogel, ker ga je muzika motila. Je bil pokonci do 21. pol je jedel, smo ga dali v voziček in je ob 22. zaspal. Zbudil se je ob 24. no takrat smo šli domov in me je bilo strah, da mu bo muzka še odzvanjala v glavi, da smo mu zmešali ritem....Pa nismo. Je doma jedel, šel spat, spal do 4. in nato do 7., zdaj pa spet spi že kakšno uro. Berem kako so bogi tile vaši sončki. Saj bo kmalu lepše vreme, pa upam, da bo takrat bolje. Za vse tiste, ki ponoči ne spite tolažba (sicer slaba) - s tem ko vstajate....izgubljate kile. Meni gre zdaj ob takem tempu, spet gor. Bo že. Evo danes mu bom poskusila dat korenček. Sem videla, da imamo pregled šele 20. pa ne bom čakala do takrat, ker čez dan je že na 2,5 ure ali pa kar na 2. Očitno potrebuje več. Mislite, da je dobro začeti s korenčkom, ta namreč zapira. Saj pomoje ne bo preveč pojedel? Pri nas spet sneži . Bomo pa vseeno šli mal na zrak. Pa prat bo treba, likat....evo spet me glava boli.
|