Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 24.3.2006 19:44:59
|
|
|
|
Lumpi
|
Si mogoče pomislila, da bi kupila rabljene stvari??? Poglej med oglae, se najdejo kar fine stvari.
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2006 20:40:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 25.3.2006 0:26:05
|
|
|
|
KODA
|
Zapelji se do Trsta,do Mirelle(diskont v stari hiši,zraven avtobusne postaje,ob glavni cesti) in Kitajcev(trgovin ogromno,zunaj visijo rdeči lampijončki).Dobiš lepe in poceni stvari.Jaz grem tja 2x letno in nakupim kavbojk in trenirk za v vrtec.
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 27.3.2006 8:49:54
|
|
|
|
andreja 07
|
to poznam koda sam za dojenčke nimajo prav veliko pa tudi sedaj nikamor ne smem,mam bolniško
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 27.3.2006 8:54:49
|
|
|
|
Anonimen
|
ja najbolj da pobrskaš mal med oglasi..recimo na med.over.net majo ful cunc tut podarjajo jih
|
|
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 27.3.2006 10:09:15
|
|
|
|
andreja 07
|
Ja hvala že skoz spremljam in kontaktiram ampak podarjanja še nisem zasledila,nekatere imajo pa take cene da te kap
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 27.3.2006 10:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ene res pretiravajo..kaj pa kaka trgovina z rabljeno robo? ne vem če jo v vašem koncu mate?
|
|
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 27.3.2006 13:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Kik diskont v Grali ampak do tja ti je verjetno predaleč, bodije za dojenčke imajo za manj kot evro dalje . Pa še veliko drugih stvari za otrokce.
|
|
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 27.3.2006 14:56:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje je ta Kik diskont? jaz tudi iššem kaj ugodnega.
|
|
|
|
RE: kje kupiti najbolj ugodno 29.3.2006 22:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Poskusi oddati oglas, da kupiš rabljena oblačila. Jaz sem na ta način kupila ugodno oblačilca do 2 leta starosti. Mogoče boš imela srečo, pa se ti bo kdo oglasu, da ti proda.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Zvestobalenca8Bi partnerju oprostile prevaro?Da (
25%)

Ne (
75%)
Število vseh glasov: 40Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!