Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Če po dolgem času vidi svojo babico in jo ona vzame v naročje prehitro (to pomeni po 20 min od kar smo prišli na obisk) začne tako jokati, da se samo v mojem naročju potolaži
. Ko z vozičkom pohajamo po mestu in srečamo znance, ki jo gledajo in se sklanjajo nad vozičkom, se začne jokati
. Včeraj smo šli z možem in z njo prvič v trgovino (hipermarket) in je po par minutah začela prestrašeno gledati okoli sebe (sedela je v svojem stolčku) in jokati, dokler je nisem vzela v naročje in jo nesla ven.
. Najrajši gleda otroke. Vseeno me skrbi, mogoče sem jo preveč čuvala in se zato sedaj boji - do sedaj je namreč zaradi zime, viroz in prehlada, ki se ji je vlekel tri tedne, nisem vozila s seboj v trgovino... ampak samo na sprehod ali k sorodnikom, prijateljem na obisk. 
No, potem sem se jaz trudila biti flegma in počasi je šlo na bolje, čeprav ne vem ali ni to zgolj slučajno časovno sovpadalo. Ne vem, skratka, minilo je samo od sebe.