|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.4.2006 23:06:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Ko te 2 letnik klofutne...
8.4.2006 12:53:41   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: david
zavračanje ene po riti POMENI SAMO TO, DA PRITISNEŠ NANJ Z DRUGIMI SREDSTVI.
Ta druga sredestva so navadno veliko bolj potuhnjena in nevarna kot ena po riti. Sam si se obesil na eno po riti ker veliko bolj uživaš izvajati psihični pritisk na otroka.user posted image Ena po riti ni še nikomur in tudi ne bo nikomur škodila. Ne gre za pretepanje, ker največkrat je od ene po riti ranjen samo otrokov ponos. Od tvojih psihičnih metod pa raniš še marsikaj zraven.

Greste domov? Torej otrok komandira kje ste in kdaj greste domov. In ne gre za 10 po riti ampak ena po riti.

Ne vem ali soliš pamet ali ne. Kaj misliš, da kar vse vprek eno primažemo al kaj? Ti si edini, ki otroku pove na tak ali drugačen način in ga vzgaja, vsi ostali pa sam klofutamo al kaj? Pa saj delamo isto kot ti (razen kaznovanja s hrano). Samo s to razliko da je v kombinaciji tudi ena po riti (pri tebi pa hrana). Kadar ocenimo da je tako potrebno.



Sem že včeraj napisala precej na to temo, pa sem si premislila, ker je brez veze govorit nerazumnim in zagledanim v svoj prav. Ampak tole si pa res dobro napisal, tehno.
In tudi se mi ne ljubi pisat še enkrat o tem, da si vse dovolijo ravno otroci najbolj strpnih staršev. Tisti, ki nikoli niso dobili nobene, pa so karakterno taki, da preizkušajo meje, se vsepovprek tepejo. Že kot majhni, kot večji pa še bolj. Saj so se naučili, da je pretepanje dovoljeno, nikoli ni posledic.

In ja, leta prinesejo svoje. Jaz tudi nisem verjela 10 let nazaj. Takrat bi razlagala enako, kot moe ali david. Čisto enako. Ampak nisem imela dovolj izkušenj, nisem vedela. Niti ne verjamem, da jih imata ona dva, niti kdo anonimen, za katere sem itak prepričana, da je anonimen kdo od tistih, ki so že pod nickom prej pisali.
Radha itak isto piše, kot jaz, samo ker sem si zadnjič drznila nekaj napisat, kar ji ni bilo fajn, zdaj govori o istem, kar jaz trobim, kao da je david napisal. brez veze, dvoličnost. Jaz nisem za pretepanje, sem pa za meje. In če nič drugega ne zaleže, sem raje za eno po riti, kot za psihični teror, kot je npr. tako demagogiziranje, kot ga izvajajo nekateri že tukaj na rr, kako ne bi potem doma, pri svojih otrocih. Jaz sem  vesela, ker nikoli niso starši izvajli nad mano česa takega, kot vi nad svojimi, namreč nikdar mi niso razlagali, kako sem jaz nekaj drugega mislila s tem, kar sem rekla, kot sem v resnici.

In še zadnjič: Otroci, ki nimajo meja, so tisti otroci, ki ste jih videli zadnjič na tv. In ti otroci so zdolgočaseni otroci, ki jim starši vse nudijo in ki jih starši niso nikdar "po riti. Vedno so jim lepo dopovedovali, kaj se sme in kaj ne.
Če otroka udaruiš nazaj, ga učiš tisto, kar sem napisala sama in kar je napisal joe na prvi strani in čisto nič drugega. Če vam pa matematika ne dela, pa če sklepate, da je 1+1= 278, potem pa izvolite, svobodno izbiro imate. Kakor tudi svobodno izbiro do vzgoje svojih otrok. Ampak jo imam tudi jaz. Srečno!

< Sporočilo je popravil Gina -- 8.4.2006 12:54:49 >

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   [Brisano sporočilo]
8.4.2006 14:16:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Ko te 2 letnik klofutne...
10.4.2006 14:18:05   
Adam
waw! Očitno sem dreznila v osje gnezdo....user posted image glede na število odgovorov.
Bi samo povedala, da se je mali ful popravu, oziroma da sem jst mal spremenila taktiko in sem postala malo bolj dosledna.
Recimo, če me ne uboga ali česa ne naredi ni zvečer risanke. Ali pa mu razložim ko mi kej ni prav.
Moram rečt, da je zdej super...in sem že opazila, ko se je razjezu da je rokico prštimu, pa sem ga s pogledom ohladila. user posted image

Punce, se da....papa! Hvala za vse komentarje.user posted image


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Ko te 2 letnik klofutne...
10.4.2006 14:23:12   
smokvica
pozdrav,vem da ni lepo da otroka tepeš ampak tudi ti si samo človek kateremu včasih prekipi pa naj se gre za tvojega otroka ali katero drugo osebo, potrebna bo malo bolj poučna vzgoja če ne gre drugače na lep način je treba pa z grdim začet tudi mene je moja takrat 2 letna hčerka udarla pa ne samo mene tudi moje straše ampak smo ji uspeli nekako obrazložit kaj se sme in kaj ne poskusi najprej tako čene pa čez rit če druga ne pomaga.

(odgovor članu Adam)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Ko te 2 letnik klofutne...
11.4.2006 15:54:27   
Anonimen
Moja je stara 2,5 let. Pa tudi včasih preizkuša kako daleč lahko gre.
Če me udari ji povem, da tega ne sme, ker me to boli. Če me udari še enkrat jo okregam in ji povem, da jo bom naslednjič udarila nazaj in tretjič to tudi naredim.

Včasih "NE" pomaga, včasih pač ne. Pa nisem pristaš tepeža in jo v nobeni drugi situaciji nikoli ne udarim.


(odgovor članu Adam)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Ko te 2 letnik klofutne...
13.4.2006 14:26:36   
karmy
moj tud preizkuša meje, ampak vsake toliko zadnje par mescov... ali ga z glasnim ne ohladim, ali pa z pogledom... ko pa res hoče spet potipat kje je meja, sem pa ugotovila da ena po riti ne pali ampak da mu ušesa "navijem" ...pr njemu bolj pali kot ena po riti, čeprav je to tudi odprta možnost če bo hotu karkoli drastičnega narest... on se me ne upa tepst in mu tega tudi ne dovolim... 

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?