Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: palačinke z orehovim nadevom 6.4.2006 10:28:22
|
|
|
|
BUBU
|
Palačinke narediš kot ponavadi, nadev pa ga jaz spackam takole: zmeljem orehe, puter raztopim v skledi, dodam par žlic nutele, vanilin sladkor, mlete orehe, sladkor po okusu. S tem namažeš palačinke. Če ti je všeč lahko dodaš tudi skuto (v tem primeru ne daš nutele), položiš vse skupaj v pekač, zaliješ s sladko smetano in pečeš cca. 20 min. na 200 stopinj. Pa dober tek
|
|
|
|
RE: palačinke z orehovim nadevom 6.4.2006 10:34:41
|
|
|
|
darjatimci
|
Jaz naredim isti nadev kot za potico. Mlete orehe poparim z kavo, dodam vanilij in navadni sladkor,malo ruma za aromo, maslo ali margarino, da se lažje maže, pa še malo cimeta.
|
|
|
|
RE: palačinke z orehovim nadevom 6.4.2006 10:41:29
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz dam za nadev mlete orehe, rum in kislo smetano....
|
|
RE: palačinke z orehovim nadevom 6.4.2006 10:46:02
|
|
|
|
total
|
Jaz pa za nadev: mlete orehe poparim z vročim mlekom,dodam sladkor in fajn zmešam.Stepem alpsko smetano in namažem.
|
|
RE: palačinke z orehovim nadevom 9.4.2006 13:02:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz (in mami) samo zmlete orehe zmesava v stepeno sladko smetano in namazenmo na palcinke. Cez pa cokoladni preliv (sladki greh ipd) in zraven sladoled (kapucino je fajn za zraven ). Simpl pa fuuuuull dobr :)
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPriredite otroško koktejl zabavoBrezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?