Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Haloooo??? 10.4.2006 10:29:27
|
|
|
|
mamči
|
Električni inhalator Omron je zeeelo v redu. Kupiš ga v Diafitu - Mb, Lj, nekatere lekarne=specializirane trgovine. Zelo lepo razprši tekočine in predvsem se lepo čisti =ne maši. Ima garancijo, servis ! dobiš vse rezervne dele vključno z masko za otroke, ki je mehka in se popolnoma prilega na obraz.
|
|
|
|
RE: Haloooo??? 10.4.2006 10:29:55
|
|
|
|
pravljica
|
pojma nimam
|
|
RE: Haloooo??? 10.4.2006 10:44:23
|
|
|
|
mamči
|
Aha sem spodaj videla temo. No mi ga imamo že 3 leta, ko se je pri ta prvem sinu prvič pojavil bronhitis pa sma bila v bolnici, pol so se mu pa prehladi, zamašen nosek, kašelj...vedno ponavljali. In ker jaz delam v omanjeni firmi sem si inhalator lepo kupila in ga čez zimo vsi koristimo . Začetku leta smo bili vsi bolani, tamlajši bi moral v bolnico, ker pa imamo ta inhalator, smo doma delali inhalacije in je bilo o.k. Zelo pomaga vlaženje z fiziološko tekočino, tud pri zamašenem nosku in seveda pri odraslih. Edino sam inhalator deluje z določenim zvokom, tako da bi se načeloma lahko upiral in se bal. Mi pri obeh inhaliramo brez težav, tamali je včasih ob koncu že nemiren - pač nima tolko cajta , ker ga vse zanima. Cena je nekaj čez 20.000 - skoraj toliko sem plačala za hospitalizacijo s prvim sinom (nisem dojila, star je bil pa 3.5 mes.) , ko sem bila z njim 3 dni in pol.Tako, da po moje se še kako splača, ker od takrat bolnice nismo več videli.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPartnerstvo: Ko ni več želje po seksu …Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?