Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Želim ti, da bi se čimprej izpolnil tvoj "bojni plan" in da boš kmalu srečna tečka nosečka!
vendar iz mene teče vse nekaj črnega z neko sluzj črno povezano,cele kepe tkole,da menim,da je vsega konec.Ko dobim
...), zatorej njemu želim vse to, kar sem napisala tebi (razen tega, da boš ti
in ne on
).
, ti povem, da je najkasneje JUNIJ tvoj mesec v vseh možnih pogledih in ozirih!!!
Nisem čisto dobro razumela. Mojca...praviš, da je že konec upanja? Ne, no...
.
..............Danes je en tak dan, ko se res ne morem prisiliti delat kaj drugega, kot mislit in študirat o tem...KRIZA!!!
) imam v sebi, da mi tehtnica kaže 4kg več!!!
in ... lahko preberete vso literaturo o IVF-u kar obstaja na netu pa ne bo nič pomagal...
. To bi bilo dobro, ne? Še 9. dni do uradnega testa.....
! POGLEJTE MOJ ALBUM...
. Reš je le slabo nakazal,ko je opazil,da sluznica ni odebeljena. Kar sem prebrala o tem, sem ugotovila, da se odebeli ob ovulaciji. Torej naj bi to pomenilo, da nimam še ovulacije.Kajne? Mogoče ve katera kaj več o tem???
za vas!
sicer je bil moj uradni za test ta petek in je verjetno zato črtica took slabo vidna ker je še zgodaj al kaj...