Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 14-DNEVNA DIETA S KLINIČNEGA CENTRA 12.4.2006 14:53:41
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Tukaj ti jo prilagam...Jaz sem hujšala po njej insem shujšala 3kg v 14-ih dneh: PLAN HUJŠANJA PO MAXPLANCK INŠTITUTU ZA PREHRANO: SLIVOVA DIETA - samo prvi dan, ob: 06:00 - 2 dcl vode od 6 kom suhih sliv, ki smo jih namočili v 2 dcl vode prejšnji večer 08:00 - 6 kom namočenih sliv 10:00 - 2 kuhani jajčki 12:00 - 2 dcl Radenske ali Donata 14:00 - 10 dag posebne salame ali hrenovke 16:00 - 10 dag skute 18:00 - 1 jabolko 20:00 - 1 jogurt organizem je tako prečiščen in pripravljen na dieto! 1.dan: Z: kava brez sladkorja M: skodelica solate ali sadja K: 2 kuhani jajci in malo posoljena špinača M: sadni čaj ali mineralna voda ali čaj za hujšanje V: 1 velik steak na žaru ali 3 pečeni beafsteaki (goveji, lahko tudi puranji) 2.dan: Z: črna kava brez sladkorja in 1 mala žemlja M: solata (po želji) ali sadje K: 1 velik steak, zelena solata, sadje po izbiri M: 1/2 litra naravne limonade brez sladkorja V: kuhana šunka in zelena solata 3.dan: Z: črna kava brez sladkorja in 6 kom albert keksov M: sadje ali skodelica solate K: 2 kuhani jajci, zelena solata, paradižnik M: 1/2 litra mlačnega Donata ali čaja za hujšanje ali naravne limonade brez sladkorja V: kuhana šunka ali 1 kom hrenovke in zelena solata 4.dan: Z: skodelica posnetega mleka in 5 velikih žlic Cornflakes-ov M: skodelica sadja ali zelenjave K: 1 kuhano jajce, kuhano ali surovo korenje in 10 dag sira M: enako kot 3. dan V: sadje ali jogurt 5.dan: Z: črna kava brez sladkorja, naribano korenje z limono in 1 jabolko M: navadni jogurt K: dušena riba in paradižnik M: enako kot 3. dan V: 1 puranji steak in zelena solata 6.dan: Z: enako kot 2. dan M: sadje K: piščanec na žaru brez kože M: enako kot 3. dan V: 2 kuhani jajci in korenček 7.dan: Z: čaj z limono M: zelena solata, 1 krompir, navadni jogurt K: enako kot 2. dan M: enako kot 3. dan V: enako kot 3. dan 8.dan se dietni plan ponovi od 1. dne (še za en teden). Po tem času lahko jeste normalno v normalnih količinah. V času diete je strogo prepovedano pitje alkohola. Če se držite strogo po predpisani dieti, lahko v dveh tednih izgubite 9 kg! Pri tej dieti se spremeni metabolizem tako, da se 3 leta ne zredite! Dieto je priporočljivo kombinirati s presso terapijo, mehansko limfno drenažo in rekreacijo.
|
|
RE: 14-DNEVNA DIETA S KLINIČNEGA CENTRA 12.4.2006 14:57:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi poskusila, izgubila 2 kg po 9. dneh. Sem prej obupala, meso pa se mi je tako zagabilo, da ga še dolgo nisem mogla niti pogledati. Bljak!
|
|
|
|
RE: 14-DNEVNA DIETA S KLINIČNEGA CENTRA 12.4.2006 15:00:06
|
|
|
|
DORI
|
Hvala, to je tista ja. Saj ne, da se je striktno držim. Dovolj mi je 2 x po 5 dni med tednom, da izgubim par kg. Med vikendom jem normalno. Lep dan.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?