Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ni in ni od nikoder, sem začela meriti BT, tako iz čiste radovednosti. Vem, da mi zdaj te vrednosti BT nekje na sredini ciklusa, za katerega ne vem kdaj se je sploh začel, nič ne povedo, ampak je zanimivo. Do danes zjutraj je bila BT nižja, danes pa se je dvignila, kar pomeni da sem imela včeraj O.
Če je temu tako, potem bo M
čimprej pride, da se podaš v nove boje.
že jutri...
ne vem kje sem... danes sem zjutraj naredila test in NIČ, nula, nada
/
. Drugače sem Ok. V torek grem v službo. Pa mi kar malo paše, da grem spet med ljudi. Saj se moram vrniti v normalono življenje, če hočem čim bolj sproščeno delati na
... vas moram sam mal pozdravit na tale super ponedeljek, ko nam ni treba v službo
).
...tok sem srečna da se mi kr meša....ampak mi neki počas hormon narašča (bi mi moral hitreje) tko da grem jutr dat še enkrat kri pa bomo vidl na čem sem...sicer pa dokler mi Reš ne potrdi da je nosečnost v maternici se sploh ne upam veselit...
za 30. roj dan, ki ga mam naslednji teden, a ne.