Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... Brala sem da naj bi se gastacijska vrečka videla od nekje 5.tedna dalje pri meni se pa na UZ nič ne vidi... pa sem izračunala da naj bi bila nekje v 5.tednu in še malo (to sem izračunala z nekim kalkulatorjem na netu ki ti računa od zanositve dalje-to se pravi pri meni-od punkcije)? 
!!!
že blastocista, ki ji je počila jajčna ovojnica (kar se vidi na slikici) in glede na vrednost ßhcg na 15. dan po ET, se je izgleda res vgnezdil že isti dan, tako kot mi je zdravnik rekel, da se bo.
še omenil mi ni da vidi kakšno gastacijsko vrečko...je rekel da se nekaj dogaja ampak da ni še nič videt....kr neki
!
in se bo v četrtek že videl
!
...trenutek slabosti). Se bom še enkrat včlanila z mojim "krvavim" nickom! Sem že premišljevala, da bi si ga zdaj spremenila, ko sem
, ki so trajali dolgi 2,5leti...ampak saj ne zveni tako negativno, a ne? Sem tak prijazen vampirček!
iti!!! Da mi podočniki zginejo
...