Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
! Za koliko bejbijev se bosta pa odločila? Za
ali 
. Pa ne boste mi verjele...našla sem eno pozitivno stvar v tem neuspelem poskusu...z mojim se mava še bolj rada in še bolj se čutiva povezana. Tako, da sem vsaj eno dobro stvar potegnila iz vsega tega!
Nič prijetna stvar in me kar malo plašijo take izkušnje. Vsekakor javi, kako se držiš.
Mal se javite - Andy29, tempelj in Teja K., ki gre tale mesec po zamrznjenčke!!!!!! Zdej smo marčice že skor porihtal - še mišaa je v igri. No, ema je uspešno ula IVF-ju, za kar ji tudi tukaj od srca čestitam!
Me je kr malo strah..... No, to je to. Zdej pa spet čakat 21 dni, da dobim šprice, pol bo šlo pa zares - UPAJMO, DA SE KEJ NE ZATAKNE VMES!!!!!
Zdaj spet vsak prosti trenutek rzmišljm samo o postopku (IVF), čeprav vem, da to ni prav in dobro! A se je to dogajalo tud vam??? Tko rada bi v glavi pritisnila OFF in uštekala drugo ploščo, pa kr ne gre!
No, ja, bo že, sej bo kmalu naslednja M in pol bo šlo zares.
MESECEV, božajte svoje trebuščke, naj vas možje/fantje razvajajo 100/uro, ste si zaslužile, pa seveda, držite pesti, da bi tudi nam ostalim enkrat uspelo to veliko veselje.
...zdaj boš vsak dan (in verjetno tudi med spanjem) mislila samo na postopek in injekcije...potem na punkcijo...na ET...in potem tista dva dolga tedna na tvojo
s primesjo bioenergije - NAROBE! Gre za povsem tradicionalno kitajsko masažo stopal, s pomočjo katere se stimulira izbrane točke...In vsa zadeva sploh ni samo za tiste s ful
...ker ena terapija (45 minut) pride 5000 sit. Torej sem dala za vse skupaj 25 jurčkov (pa nekaj malega, če bencin šteješ). Sem bila pa tam celo 2× od tega na nedeljo! Priporočam...
!
Zdej bom lahko vsaj brez slabe vesti in vdana v usodo mlela svoje misli dalje!!!!
ližeš!
Ne, sej se hecam - pravjo, da nosečkam itak ne smeš nč zamert, pa ti tud tko ne bi!
Pa Teja, Saša, Andy, Mojca, itd. itd. - VSE!!!!!
...tudi do 5litrov, če ti znese (samo pazi, da potem kake arašidke ali kaj podobnega slanega poješ, da se ti ravnovesje elektrolitov ne poruši v telesu). Upam, da ni hudo - nočem te strašiti, ampak če je hiperstimulacija pretirana, potem ET ne naredijo, ampak ti vse