|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek, ki nervira
24.4.2006 14:35:17   
uschi



Trebušček že pridno raste user posted image  (7 teden), vse poteka normalno razen nekega čudnega z vonjem obarvanega izcedka, ki pa ni toliko opazen na hlačkah, temveč v nožnici.
Kaj narediti???
Moti me samo vonj, za katerega sem v štartu mislila, da je posledica prekomernega uživanja sladkarij,sedaj mi nekako prihaja v poštev to, da je mogoče folna kislina ali pa sirup (kalcij,magnzij,cink) krivec za nastalo situacijo..
Kakorkoli, lepo prosim za kakeršenkoli nasvet-P.S. Ginekologinji se ne zdi to obarvano z vonjem nič neugodnega..(bilo je jutro, ko sem bila pri njej, kar pomeni, da sem izpod tuša prišla pred 25 minutami..) 

< Sporočilo je popravil uschi -- 24.4.2006 14:36:32 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izcedek, ki nervira
24.4.2006 15:06:44   
najina pikica*
tudi jst sm imela v začetku nosečnosti smrdeč včasih tudi rjavo obarvan izcedek v (3t,10t,11t) nosečnosti,pa je rekla moja g. da je to normalni dokler ni izcedek krvav in dokler niso prisotne kake bolečine.spomnim pa se da mi je na začetku dala celo neko mazilo,ki se si se ga vstavila v noznico (Dalacin mazilo),obstaja pa še Canesten svečke,katere si enako vstaviš v nožnico.

(odgovor članu uschi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?