Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in pojma nimam kako je s tem. PDP imam 31.5.2006. Zadnjič sem nakupovala cotke v H&M-u in sem nakupila bodije in majčke na dolge rokave pa trenerkice in hlače itd.(vse št.62), nič pa nisem vzela z kratkimi rokavi pa tudi kratkih hlač ne. Zdaj pa sem zasledila na enem forumu,da bi naj
. Če je tako bom raje šla vse zamenjat inbom vzela št.68 pa jih bo lahko ponosil jeseni. Prosim za čimveč nasvetov!!! 
. Ko pa je bilo malce bolj hladno, pa sem oblekla pajacka. Jaz bi na tvojem mestu samo bodije z dolgimi, za bodije s kratikimi rokavi zamenjala. Naš ta drugi se je rodil decembra, pa mu jih pod pajaca nisem nikoli oblekla. Raje pokrila, če je bilo potrebno-pa saj smo kurili in je bilo v hiši 23 stopinj.
je rojena sredi avgusta in sva nosili 2 benkici in pajaca, ter sčasoma dodajali plasti. Sedaj imam rok
15.06. in nameravam prvi mesec oblačiti 2 benkici in pajac - ali hlače, kasneje pa bom po potrebi dokupovala. Prvič smo 62 nosile do 4 meseca, tako da sem sedaj dokupila tisto, kar se je spralo- zapralo
. Naša patronažna je kar "rezervirana" kar se slačenja dojenčkov tiče. tudi poleti naj bi imel zunaj dolg rokav in hlače (seveda tanko in bombažno), za zaščito pred soncem. V hiši pa boš itak imela hladneje in ne 30 stopinj, kajne? Mislim, da ti ni treba nakupljenega menjavati, boš šla pač julija glede na vreme še enkrat v večji (številke) šoping.
Bom upoštevala vaše nasvete.