|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A se vam smem pridružit'?
12.5.2006 22:53:52   
Anonimen
Jaz nisem brala tvojih prejšnjih postov in jih tud ne mislim iskat zdaj. Povem, da to, da kaj so sploh idealni pogoji danes? Če bi želela povprečna ženska imeti za otroka idealne pogoje bi morala dobiti moškega z najmanj 7. stopnjo izobrazbe z njegovo službo za nedoločen čas, tudi ona bi morala končati fakulteto, napisati diplomo, si poiskati službo, narediti pripravništvo,................, da ne govorim o nakupu hiške ali stanovanja oa avta.
Torej povprečna starost moškega bi bila tam blizu 40 let ženske pa čez 35 let, ko bi se komaj začela pogovarjat o prvem otroku.
Jaz mislim, da je dandanes dovolj že, če ima partner neko redno službo za nedoločen ali pač določen čas (tu skoraj težko izbiraš že user posted image ), pa da ženska konča vsaj faks,....saj vemo kako je, če imaš malega otroka te ne vzamejo v službo, če nimaš otrok te silijo podpisat pogodbo v kateri je navedeno, da najmanj tolko pa tolko let ne boš imela otroka.user posted image
Torej kaj so danes idelani pogoji?
Vsak par to zase najbolje ve, je pa res, da tudi mi2 včasih jamrava, da ni denarja,...pa je vseeno otrok na poti. Ampak imava streho nad glavo (ne v najem, najina last), imava en reden dohodek in meni manjka še diploma. Mislim, da ne bi smelo bit nobenih problemov, mislim pa da je redko kater par tak, da nikoli ampak res nikoli ne pojamra, da nima denarja za položnice. user posted image  Razen, če so vsi take sreče, da so dobili službe takoj po faksu in da so uspeli vseeno mladi imet družino - pred takimi pa kapo dol.

(odgovor članu Ocenia)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?