|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 13.5.2006 14:05:54
|
|
|
|
tinatona
|
Ja itak... Komi čakam da bom dala sinu ime Venčeslav . Sej tam sem se že med nosečnostjo full nasmejala.
|
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 13.5.2006 17:11:45
|
|
|
|
sašaš
|
Večina imen je itak - ampak med njimi sta pa tudi 2, ki sta meni full všeč (samo mojemu nista )! To sta športnica Tamara ali poslovnež Lenart.
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 13.5.2006 22:20:30
|
|
|
|
sezam
|
Jao jao, kaj dobim.
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 13.5.2006 22:23:02
|
|
|
|
KODA
|
me je skoraj sr prijel,ko sem to videla
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 14.5.2006 10:41:05
|
|
|
|
vampirka
|
A se to nekdo heca (v uredništvu večera, mislim) ...pa ta imena niso več na seznamu novorojencev zadnjih 50 let!
|
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 15.5.2006 21:17:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha ha ha... Sin Servacij in hči Genovefa.
|
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 16.5.2006 11:23:53
|
|
|
|
LUNA06
|
O hudo, jst bom pa mela sina Justina in hči Esmeraldo. Aja pa še to, med poslovneži moje punčke sploh ni.
|
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 16.5.2006 20:05:34
|
|
|
|
frrrr
|
hehe... za : alfonz, despot, kazimir, avguštin, pankracij, rupert, veselko, viktor, umberto, lovrenc za : alojzija, esmeralda, ljudmila, silvana, margareta, rozalija -> zmagala sta esmeralda in kazimir če dam pa svoje krajše ime (gabi, namesto gabrijela): za : orson, pavlin, mohor, valter... tut čudna za : nastja, larisa, zora... mal boljša
|
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 19.5.2006 17:41:23
|
|
|
|
jasnika
|
ja če bom dala tako ime otroku me bo zagotovo zasovražil
|
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 19.5.2006 17:47:56
|
|
|
|
Tejči
|
Športnik: Cvetka Karmen Larisa Monika Nastja Romana Tonija Umetnik: Alenka Blanka Fanika Greta Herta Ivana Klara Mateja Pora Ranka Sabina Tanaja Urka Vanja Zmaga Poslovnež: Andrejka Bernarda Elvira Hermina Ksenija Magdalena Norina Sabrina Tatjana Politik: Zora Znanstvenik: Aleksija Glorija Karlina Maksima Polona Evo, to mi je vrglo ven za punčko-še niti ni tako slabo Športnik: Aleksej Bernard Erazem Feliks Henrik Kamilo Mohor Nikola Oskar Ronald Simon Timon Vanko Umetnik: Rino Stan Tomi Veno Poslovnež: Astor Bartol Gojmir Lenart Maksim Primo Teodor Urlik Vincenc Zdenko Politik: Oton Znanstvenik: Orson Silvo Visko To pa za fantka Samo, če bi Mia imela lulčka bi bila Maj.
|
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 20.5.2006 14:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej
|
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 20.5.2006 15:32:44
|
|
|
|
Alisa
|
Ojoj sama čudna imena!
|
|
|
|
|
RE: izbira imena s pomočjo računalnika 22.5.2006 14:12:25
|
|
|
|
supermami
|
Katastrofa od imen. A vidi kdo kakšno pametno ime??? ŽENSKI: Športnik: Andrejka Bernarda Elvira Hermina Ksenija Magdalena Norina Sabrina Tatjana Umetnik: Ivona Kevin Pavla Poslovnež: Aleksija Glorija Karlina Maksima Polona Politik: Ivona Kevin Pavla Znanstvenik: Suzana Vlasta ALI PA MOŠKI: Športnik: Astor Urlik Umetnik: Alojz Boris Davor Kevin Lazar Marko Peter Ranko Tamir Zmago Poslovnež: Orson Silvo Visko Politik: Alojz Boris Davor Kevin Lazar Marko Peter Ranko Tamir Zmago Znanstvenik: Pavlin Stanko Valter Predlagam, da greste na stran Statističnega urada Slovenije in si tam izberete, sicer že objavljano, a vsaj "užitno" ime.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.