Ženkica
|
Vampirka, mene tudi prsi vedno manj bolijo; včasih me malce pečejo, drugače so pa tudi samo bradavice bolj občuljive. Si grem pa danes nabavit nov modrček, bom prešatltala že na 80D . Drugače pa bom jaz jutri dopolnila 11 t, trebušček je zankrat samo bolj špehec kot pravi trebušček, sicer pa imam danes hlače kar odpete v službi; me že preveč tiščijo. Konec meseca nameravam skočit v H&M v Celje po svoje prve nosečniške hlače. Komaj že čakam. Sicer pa počutje iz dneva v dan boljše; energija se počasi vrača, ješča sem tudi že malo manj, sicer pa sem se odločila, da več kot 1x na 14 dni ne smem v McDonalta zavit, drugače bo kriza. Tudi zvečer se bom probala odpovedat hrani, sicer pa na splošno bom poskušala živet čim bolj dravo, drugače ne bom na koncu lepa ampak en velik . No še to, ne vem če sem vam povedala, ampak ko sem povedala šefu v službi, je bil ful vesel, pogodba, ki mi poteče 31.8. pa se mi bo podaljšala za nedoločen čas , tko da se res ful vesela. No, sej naš šef je itak car, samo kar se plače tiče, zna bit malo škrt - ampak kater pa ni . lepo se imejte pa pa
|