Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, kljub temu da izključno dojim. Pa sem bila vesela, da je še nekaj časa ne bom dobila, ker kao dojim! No, vsaj močna ni, niti boleča ne. Tako smo tudi pregled pri G mogli prestavit. 
Zdaj bom tudi jaz malo zreducirala te dozice-naša Ajda jih popije namreč 6 nadan(pijemo šele dva dni),ampak zakaj pa na škatljici piše 7kaplj./dan????Zdravnica je pa to tut tako povedala da-..postopoma dodajaš..jaz 'bebec' sem mislila,da čez ceeel dan postopoma dodajaš tako,da jih ob koncu dneva punčka popije 7!!!-halo?-kdo je tukaj mona??
? Kaj jih kaj namažete po kopanju? Meni je patronažna rekla da naj nič ne namažem, čeprav moja punčka ima po kopanju z milom suhe kože, da bi ji vsaj raje namazala z otroškim oljem, pa mi je rekla da naj olja ne uporabim do 3. meseca, z riboderminom samo takrat ko ji lušči ali pa ko ima temence,
, zaradi res gostih in dolgih laskov je stvar še hujša, saj so ves čas mastni, temenca pa se zalimajo na njih in moram vsako posebaj povleči dol, nič kaj fajn za naju obe.
)