Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Čimprej se ga znebi.Ja pa dej obvestit CSD.Stikov pa itak ne more met brez tebe zraven do 3 leta otrokove starosti.Tako je vsaj pri mojem kolegu. Naj me katera popravi če sem narobe napisala.Temu idiotu pa ti in otrok itak nič ne pomenita.Kako se bo kaj znašel sam z njim če ga sploh ni navajen?
Jaz bi mu verjetno v šoku mobitel kar nazaj zabrisala...
..pa ciljala bi direkt v bučo!
Sem se nekoč pogovarjala z enim kolegom, ki mi je povedal, da mu je njegova žena zmeraj, ko sta se kregala, kaj zabrisala v glavo. Kar je pač imela pri roki.
Pa mu je bilo enkrat dovolj...in ko je spet to naredila, je prijel njeno najljubšo rožo
in ....fijuuuu mimo njene glave v steno in direkt na tla.
Baje mu NIKOLI več ni ničesar vrgla!
Čisto pravilno, da si šla stran od njega, ker če tako razmišlja....potem je poden od podna
. Mislim, da se boš res morala obrniti na CSD! Veliko sreče ti želim!
. Pa drugič napiši pod svojim imenom izobraženka . Fuj .