Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
z močnimi krčki. Ker imam premalo mleka
, ji dodajam ad.mleko. Najprej je bil to Aptamil (ker so ji ga dodajali tudi v porodnišnici), nakar smo poizkusili z Novalacom AC1 (proti krčem), sedaj pa smo že skoraj 3 tedne na Comformilu 1 (tudi proti krčem).
...jok, krči in vse kar spada zraven... ne čisto vedno oz. pri vsakem obroku, pa vseeno kar pogosto... jaz pa ne vem več ali so to res samo krči ali je krivo morda ad. mleko - če ji morda ne paše?!? Je to možno, ali samo kompliciram
.

.
. Drugače je pa najboljše zdravilo za kolike čas - ko bo otroček star par mesecev bo to minilo - kar naenkrat ponavadi ugotoviš, da bolje spi, manj pogosto joka,...
Pri nas je bilo pri drugem to res hudo, a zdaj je star že 8m in smo kolike prerasli.
).
so kapljice AD3 povzročale krče, tako da jih nisem djala, dobile smo Plivit D3. Tamlajšo pa tudi skozi nekaj šraufa in zvija (stari smo 8. tednov). Mojo tamalo začne šraufat že med dojenjem, tako da niti pojest ne more v miru. Probali smo že vse živo, pa nič ne pomaga. Upam, da bo to kmalu mimo, ker sem res že čisto out, da ne govorimo, da ponoči zelo malo spimo, ker jo takratnajbolj krči dajejo! Ah, sej bo, se tolažim, da še en mesec, pa bo mimo!