Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: z maltežankama na dopust 22.5.2006 11:44:49
|
|
|
|
timoteja
|
Mogoče slovenska obala, Umag, Poreč ali kaj podobnega - kamorkoli, sam da grejo kužike zraven. Tudi mi imamo maltežanko, in so mi CARSKI psički, tudi naša gre povsod z nami, in sedaj, ko je hčerka stara dobri 2 leti, sta si ful v veselje, se igrata, skratka pravi užitek.
|
|
|
|
|
RE: z maltežankama na dopust 23.5.2006 6:53:26
|
|
|
|
naja78
|
o hay. ti kužki so res CARSKI.tako so mili.jaz bi jih kar pojedla.razmišljamo res da gremo kam bližje.in verjetno v zte kraje kot si napisala.raj imam umazano morje in slabo vreme,kot da kužike pustim doma-če me razumeš.
|
|
|
|
|
|
RE: z maltežankama na dopust 23.5.2006 9:28:17
|
|
|
|
timoteja
|
Živijo. Te popolnoma razumem.Mi smo našo pustili doma samo enkrat - bila je stara pol leta, z mojim sva šla na morje na Krk na eno jadrnico, ki ni bila najina, pa je bil mal problem glede dlake pa tak..In sva jo pustila pri tašči v varstvu, jaz pa jokala trikrat na dan.In takrat sem rekla - dokler jo bomo imeli pri hiši, bo šla povsod zraven nas in tega se tudi držimo. Svetski psički so to, s tistimi črnimi okicami, pa pogledom da te kap. čeprav je meni naša še najbolj hecna, ko ni kaj po njenem, al pa če ne dobi kakega priboljška , pa te ful izpod čela gleda. In boš videla, kako se bodo ujele z otročkom. Naša psička in hčerkica sedaj cele popoldneve norita skupaj okrog hiše, se igrata z žogico, skratka super.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Koga boste letos obdarovali?SparkOtroke (
31%)

Moža/ženo in otroke (
54%)

Starše (
6%)

Prijatelje (
3%)

Nikogar (
5%)
Število vseh glasov: 329Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!