Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 29.5.2006 9:22:19
|
|
|
|
Seven*
|
jaz pa nimam dnarja...
|
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 29.5.2006 9:31:34
|
|
|
|
tadejaa
|
Seven, danes ga naročiš, potem te pa paket čaka na pošti še 14 dni. V tem času pa mogoče zbereš teh 30 jurčkov.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2006 10:52:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 29.5.2006 12:17:02
|
|
|
|
žlička
|
tudi jaz sem ga narocila....sem mislila kupit MC priori SPS, ki je bil v akciji v aktualnih novickah BC, pa je sel kot za med....upam da mi tokrat niso vseh prodali
|
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 29.5.2006 13:52:17
|
|
|
|
anckabancka
|
Sem ga ravnokar naročila! Da se bo naš skoraj 11-mesečnik začel voziti v pravem sedežu in ne več v lupinici. Po moje smo rekorderji, ker je toliko časa v lupinici. Samo, mu je še čisto prav. Imamo pa maxi cosi cabrio, ki sploh ni tako majhna.
|
|
|
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 29.5.2006 15:00:07
|
|
|
|
pravljica
|
povejte mi...a v prodajalni BC ga je tudi možno kupit po tej ceni ali je to samo v e-trgovini?
|
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 29.5.2006 15:21:21
|
|
|
|
Antigona
|
Pravljica razlika je v tem, da ima xp dodatno zategovalnik pasa, po mojem mnenju se bolj poleže kot SPS in pa malo boljši materjal, mogoče malo bolj oblazinjen. Mi imamo XP-ja, SPS mi ni bil všeč. Sem ga pa ravno tako kupila v dnevni akciji BC-ja že pred novim letom. Žal ta cena velja samo za e-trgovino, pa še barve žal ne moreš izbirat.
|
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 29.5.2006 19:44:28
|
|
|
|
bobika
|
tudi jaz sem danes dopoldan naročila ta avtosedež. Mislila sem tudi že kupiti sps ja pa sem še nekaj odlagala. Seaj pa za tako malo razliko v ceni dobim boljšega . Upam,da niso že vse prodali
|
|
|
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 1.6.2006 9:32:45
|
|
|
|
Urša
|
Pravljica, tisto, ko si ti gledala na ebayu, je samo prevleka.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?