Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, moja ljubav pa
, najin zakladek pa če bo za par dni pohitel (kar je po velikosti kar mogoče) bo pa strelček.R1ta čist nič nisi prismuknjena-jaz se z najino žabico pogovarjam ko imam čas, božam bušija pa itak precej pogosto, še posebej ko kaj špikca... "Ti kar rasti žabica najina..." takole pa ponavadi zgleda (vsaj začetek pogovora) najino sporazumevanje.Aja pa še to, tudi jaz imam že od prej modrček 75D, zdaj pa že pošteno ven bingljajo.Sem že zadnjič gledala od Triumpha pa imajo same take mehke s kostjo, jaz bi pa rada imela takega lepega s tršo košarico (ne podloženega). A si si že kaj ogledovala ponudbo? 
Bo ali ne bo POLETJE??
Ženkica, si to imela 2.ali že 3.pregled pri svoji G? In seveda, uživajta v Grčiji, oh kako je tam lepo!
Čim več plavaj in uživaj in sprosti se, samo pazi pri hrani na ulici, da se ne zastrupiš s čem čudnim. Kako pa gresta, z ladjo ali letalom?
Pa prav smešno je, kako zalotim svoje roke na trebuščku. Kot magnet mi jih vleče tja, da ga božam
Ravno danes mi ga je dragi slikal in sem bila kar presenečena, ker se tako vidi! Zdaj se bom vsak teden slikala za primerjavo
Samo za spat je, mene že mami kavč...
. dobre so dobre ja.
; zjutraj se namažem z njo, zvečer pa z navadnim mlekom za po tuširanju. Mam pa občutek, da odkar so mi mišice izplahnele (pred
.
.
svečko prižgat, pa sem čiiist premražena.To naj bi bilo poletje?
Pol ure sem na telefonu visela, da sem komaj komaj karte dobila.
Veliko krem mi smrdi, koža pa je na otip ful hrapava.Vsaj pomoje.Pa se mažem ene trikrat na dan.Z mastnimi kremami.Sploh ne vem več, kaj nej nardim.
Zdaj pa ne vem, na dieto ne grem
.Mislite, da je kej narobe?
na drugem pa