Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
), namreč ponoči se zbuja na 2,3 ure in bi papcala. Noče čajčka, mleko hoče (spije okoli 120 ml). In tako sem jo "razvajala" kar nekaj časa, saj je na ta način najhitreje tudi zaspala nazaj. Zdaj je pa meni počasi začelo presedat, najbolj iz razloga, ker zaradi tega čez dan ne je! Zdaj jo že ene par dni ponoči "stradam", jo posiljujem s čajem
, mleko ji dam samo 1x na noč. Kaj menite, naj vztrajam pri tem ali pa je res še premajhna, da bi jo "stradala"
? Aja, sva pa tudi že nekaj malega na gosti hrani (dopoldne, zvečer).

in imam njegovenga zbujanja dovolj! Ker gospod se včasih odloči, da bi pa že okrog polnoči malo pomalcal. Pa pol še ob ene treh, pa še ob ene sedmih... Včasih bi pa prespal celih 13h. V glavnem sem se zadnjič odločila da je tega dovolj. Če je sposoben prespat 13h v kosu, me nobeden ne bo prepričal da ob polnoči takoooooo nujno rabi hrano. In sem se odločila, da pred peto zjutraj ne dobi hrane in pika!!! Dobro če bi se zbudil ob pol petih ne bi bila tako zategnjena ane.
. Jaz pa seveda hop nazaj v posteljo. In spet dretje dretje dretje. Prvo noč se je drl 1h, drugo noč 50 minut, tole noč je pa spal do šestih, pojedel in spal naprej. Bomo videli kako bo vnaprej, ampak pred peto ne dobi hrane, ker je na rabi!
.
. zdaj spi pupa kot angelček celo noč.