|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baby centrov katalog-avtosedež
14.6.2006 19:21:08   
ŽELJA
Ojla.

Ste dobili katalog za JUNIJ. Če ste vas lepo prosim, če mi pomagate. Kakšna je razlika med avtostolčki Maxi cosi, Romer in stolčkom Nania. Glede na ceno mislim. A je Nania slabši, manj kvaliteten in posledično manj varen? Ker ne bi rada zaradi  parih jurjev ogrozila mojga škratka, če pa je vse skupi samo v imenu firme pa mi je škoda tut enga jurja za to. Upam da me razumete. Zakaj bi dala 30.000 ali več in ne samo 16.990 za Nanio če je enako kvaliteten samo nima tako zveneče firme kot je maxi cosi in ostala kompanija.  Se pač ne kopljem v denarju oz. mu raj kupim še kaj druzga za ta denar.
Hvala za pomoč. user posted image

Čao
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: baby centrov katalog-avtosedež
14.6.2006 19:45:53   
ada2
sem glih prej gledala ta katalog. zadnjič je bilo po tv o varnosti avtosedežev in so kazali crashe z različnimi avtosedeži. je bila kar razlika. žal! tako, da bi jaz na tvojem mestu kupila boljšega, četudi so res svinjsko dragi in po moje precenjeni, ampak ko se zgodi upam da se vam nikoli ne bo, je dober avtosedež velikega pomena. poglej še po drugih trgovinah, morda imajo kje kak tak stolček v akciji.veliko sreče!

_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: baby centrov katalog-avtosedež
14.6.2006 21:37:28   
Grascakinja
Preveri rezultate varnosti na www.soncek.si spodaj levo so povezave. Nanie ne svetujem. Ne varčuj pri varnosti svojega otroka.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: baby centrov katalog-avtosedež
15.6.2006 11:06:34   
pravljica
jaz sem takoj po oddaji na e-baby centru naročila maxi cosija...smo stari sedež lepo pospravili, ker se mi ni zdel dovolj varen (glede zategovanja pasov, tako za sedež, kot za otroka)...naj se slučajno kaj zgodi (lahko je tudi "normalen" trk pred semaforjem, kar se lahko hitro zgodi) in bo malček polomljen zato, ker smo prišparali 10 tisočakov user posted image  
nekako se mi zdita enako varna maxi cosi in roemer...na enih testih eden, če gledaš druge pa drugi, tako da po moje ni bistvene razlike...drugih firm pa res nisem gledala
se ti pa izplača spremljat dnevne akcije na omenjeni spletni trgovini


_____________________________

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?