Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
?Vendar ne upam preveč,ker me kar naprej nekaj zvija in nonstop curlja.Sem videla da i takoj za mano z tesom?Že kaj živčna?

),zvečer si jo pa sploh ne merim.Če si brala sem zadnjič(7 dan)naredila test in je bil negativen.Naredila sem ga pa sam zato,da bi vsaj enkrat v lajfu vidla
.Sem mislila,da bo pozitiven zaradi tiste inekcije po ET!Kar se pa znakov tiče ,imam zvečer zelo boleče joškice,zvijat me je že skor čist nehal v bušiju,edino zjutraj mi je malo slabo.Počakala bom še ene tri dni pol pa bo kar bo.Držim pesti ,da bova končno zagledale tele
Pikovit drži se,saj mogoče pa še naravno rata ,kaj pa veš!Tud za nas bo posijalo sonce!
.Jst tudi pri zamrznjenčkih nisem imela sreče.Od 7 oplojenih celic so mi 2 ustavili ostalo pa v smeti.
še nimam,če je ne bo do jutri grem kri dat ,če pa bo,pa bo, kaj čem!Drži se!Mal zažurajta na morčiju,velik plavita,predvsem pa izklopta(možgančke na off)lp