|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prva M po SS?
27.6.2006 9:43:08   
Anonimen
V petek sem imela abrazijo, odmrtje ploda v 5-6 tednuuser posted image .Po posegu sem minimalno krvavela in potem nič več.Zdravnica je rekla, da naj bi dobila prvo krvavitev takoj ali nekje v roku dveh dni.Pa nič iz tega.Danes je 4 dan, zjutraj sem opazila malo sveže krvi na papirju, če nebi ful bulila še to nebi videla.In kasneje več nič.

Koliko časa po abraziji ste začele krvavet, ali takoj, koliko časa je trajalo in kdaj ste dobile naslednjo M?In če niste nič krvavele, kdaj ste dobile prvo M?Kakšna je bila, je bila bolj boleča?

Midva greva čez 14 dni na dopust, pa jo res nebi rada še tam gledala!!Pa tako sva bila vesela, da bomo šli že "trije" na dopust, sedaj se pa že spet ukvarjam z tem, kdaj bo user posted image  prišla.user posted image Po drugi strani pa naj pride čim prej, da lahko spet poskušamo znova.Nič ne bova čakala 3 mesece, prva naj pride in spet začnemo.Že tako sva se sedaj trudila leto in pol, res ne mislim že spet toliko čakat, se mi še zmeša....

Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prva M po SS?
27.6.2006 10:25:34   
lana38
Jaz tudi vedno čakam več kot leto preden zagledam user posted image , tako da tudi midva sva začela kar po prvi user posted image . Zdaj so bile že 3, pa še ni nič user posted image .
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prva M po SS?
27.6.2006 12:09:06   
BLAŽIKA
Punce kar pogumno saj bo sigurno takrat, ko boste najmanj pričakovale. Imam tri prijateljice ki je bilo tako.
Pa čimprejšnjo user posted image user posted image user posted image želim.


_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prva M po SS?
27.6.2006 13:01:51   
Jančika_
Jaz sem po abraziji krvavela več kot en teden, moja prijateljica pa sploh ne oz. samo prvi dan čisto malo. M sem dobila 40. dan po posegu, ona pa 8 tednov. Tako da je to lahko zelo različno.

Tudi midva sva šla v akcijo takoj po prvi M in sem takoj zanosila, a je žal spet prišlo do ss (brez abrazije). Potem sva pa počakala 4 mesece in sem spet zanosila v prvem poskusu - zdaj pa odštevam dneve do poroda.

Srček, glavo gor in srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Prva M po SS?
27.6.2006 19:32:03   
PIKA
Jaz sem  po abraziji krvavela pribl.1 teden, prvo M pa sem dobila po 35.dneh. Prvi ciklus sva počakala, v drugem se ni prijelo, v tretjem pa ja user posted image user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?