|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje
7.7.2006 11:40:49   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: delfinčica
malo "hudo" zdi, da bi to bila magija.


Omenjen način je magija " sa za'pisom ". " Za'pis " je ta papirček, na katerem piše (bolje da ne veš kaj) v nekem kodiranem načinu. Sami detajli se lahko razlikujejo (čaj se pije, lahko se znjim poliva po telesu, papir se sežge, se ga zakoplje pod rodovitno sadno drevo, se ostanke polije po sebi in nato pobere in odnese ter vrže v reko,...) in niti niso tako pomembni. Lahko se nosi namoljeno spodnje perilo, pulover, ima pod posteljo koreninice itd,itd. To so nepomembni detajli.

Pomembno je eno. Cela stvar je "namoljena" in ta molitev ni molitev Jezusu iz Nazareta. To je molitev silam, od katerih mag dobiva pomoč in misli da tudi svojo moč nad temi silami. Sam mag lahko govori, da moli k Bogu, k Jezusu, ima na steni križ in v rokah rožni venec. Vendar vse to ni zagotovilo kam moli. Čim je magija, ne moli k Odrešeniku.

Veliko je tako imenovanih eksorcistov, ki doma izganjajo duhove, odstranjujejo uroke vendar kjub temu da imajo na stenah ikone svetnikov uporabljajo magijo za odstranjevanje magije. Edini eksorcist, ki mu lahko zaupaš je pooblašeni eksorcit s strani RKC in to sta dva za Ljubljansko regijo, eden za Mariborsko in eden za Primorsko (ob tem da je to po sami službi tudi vsak Škof - ki navadno pooblasti duhovnika - ker je preveč dela in je preveč specifično).

Spoznati moč molitve. Ko spoznaš moč molitve magije in nato iščeš rešitev in spoznaš premoč molitve Jezusu, se več ne sprašuješ ali je res. Ker gre za res.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 7.7.2006 11:41:40 >

(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Upanje
7.7.2006 11:52:50   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: zorica
mi je enkrat že povedala vedeževalka.

Kaj mislite od kje vedeževalka ve'? Ste se kdaj zares vprašali? A ni ravno to da zadane (če ni samo nek prevarant) dovolj velik razlog za previdnost? Pa kaj mislite, kdo vedeževalji prišepetuje, prikazuje slike, daje občutek? Saj veste odgovor, samo namenoma ga potiskate stran.

Vedeževanje je eno najbolj pogostih vrat za vstop nepovabljenih v vaše življenje.

Mislite da če se hecaš, ni posledic? Daj se hecaj in se zaleti z glavo v zid. Ali za hec pojej malo strupa. Tebi je to lahko hec, samo tisti s katerim imaš opravka pa jemlje stvar zelo zares.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Upanje
9.7.2006 14:10:02   
zorica

Tehnofil, jaz ti dajem čisto prav - res.Vse to kaj pišeš dejansko obstaja, magija itd.

Mogoče ima ta zeliščar res "veze" z nekimi silami, verjetno jih ima, drugače ne bi bil uspešen.Večje podrobnosti me ne zanimajo, vem za kar nekaj uspešno zdravljenih osebah, tudi od raka (kot ta šef lokala, kam hodi ).In kaj naj bi bilo  sedaj v tem slabega ?

Mogoče je napaka, ampak nisem oseba, ki bi videla v vsaki stvari kaj slabega.Če mi pomaga, je zame OK.In če me res pozdravi multiple skleroze ali mi vsaj malo olajša ?Saj veš tisto "kdor ne reskira - ne profitira".Včasih je potrebno enostavno verjeti.

Kaj pa se vedeževanja tiče - me ne zanima, na kak način funkcionira.Pomagala mi je že večkrat, pa ne da je vedno vse vedela, mogoče 70%, ampak včasih pridemo v situacije, ko enostavno moramo slišati da bo vse vredu.In meni je že to dosti pomagalo.Oba pa sta povedala isto stvar - da ma mož slabše gibljiva semenčeca.In da bova imela otroka.Meni to dosti pomeni, se ne delam več tako nora kot skoraj celo leto.Sem dosti bolj sproščena.Tako da je že to pomagalo.

Od moževega sodelavca sin je bil težki asmatik.Mu je dal tudi neka navodila in se je moral s tem listekom vsak dan kopati.Sedaj je zdrav, nima več problemov z astmo.In misli da magija gor - magija dol, se je splačalo.Mogoče pa vsak človek ni slab in obstajajo tudi taki, ki enostavno pomagajo, če imajo te sposobnosti.

To je pač moje mnenje in tako prepričanje imam, se pa vseeno zahvaljujem za dane nasvete.



(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Upanje
10.7.2006 16:25:40   
delfinčica
Tehnofil, razumem, kaj si hotel povedati. Eno mimo teme vprašanje, oprosti, Zorica. Kakšne so potemtakem posledice, če oseba A prerokuje osebam B, C in D v tvoji prisotnosti (sam odkloniš sodelovanje) v tvojem stanovanju oz. balkonu?

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Upanje
12.7.2006 17:21:54   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: delfinčica
Kakšne so potemtakem posledice, če oseba A prerokuje osebam B, C in D v tvoji prisotnosti (sam odkloniš sodelovanje) v tvojem stanovanju oz. balkonu?


Ta tema je tako kompleksna in se stalno navezuje na samo izhodišče, da jo je nemogoče obdelati. Bom malo probal, samo verjetno bo pri večini povzročila blokado.

Ker ne gre za prerokovanje ne za zdravljenje. Gre za tvoj odnos z Bogom. Vse se tu začne in tu konča.

Če bi ti lahko povedal točno kakšne so posledice bi to bilo zelo blizu magije, ker samo v magiji je vse blizu kolikor se le da 1:1 - t.j. nekaj narediš in nekaj je posledica.

Tvoj odnos z Bogom pa ni 1:1 - t.j. molim to in dobim to, naredim to in se zgodi to. Tega v veri ni. Že v tem se razlikuje molitev Bogu od magije. Ker ko ti moliš k Bogu, mu predajaš svoje življenje, ga priznavaš za tvojega edinega stvarnika in rešenika in mu daješ "svoje življenje".

V bistvu je tisti pravi osebni odnos ko v notranjosti čutiš (in to zelo močno): ZGODI SE TVOJA VOLJA. Prosim te, želim to, vendar to kar je Tvoja volja naj se zgodi. Hvaležen ti bom za uresničitev prošnje in hvaležen sem ti že sedaj če se ne bo uresničila. Ker Ti tako močno zaupam, ker sem s Teboj tako močno povezan, da VEM da je tvoja volja vedno bila, je in bo, samo tisto, kar je za mene in mojo dušo najpomembnejše. Sam sem ujet v fizični svet in skozi takšne oči mislim, da je to kar prosim najboljše, vendar Ti, ki si bil, ki si in ki boš vedno z menoj in me vodiš, edini veš, kaj je najboljše.

Če dobro pogledaš skozi svoje življenje boš sigurno videla v njem pomembne trenutke, ko si neko stvar želela in prosila, ter bila prepričana, da je za tebe najboljša, potem pa se ni zgodila in sedja ko gledaš nazaj jasno in razločno vidiš, da je tako res najboljše.

Torej če je takšen tvoj odnos z Bogom, potem bodo tudi posledice o katerih sprašuješ točno takšne, kot je za tebe najboljše. Če si daleč od Boga bodo morda močnejše (pogosto smo šele ko smo res na dnu pripravljeni pogledati Gospoda in Ga priznati). Če si mu blizu bodo morda tudi močne, da se ti morda utri vera. Ali pa bodo v obeh primerih manjše ali jih ne bo.

To je to in to je bistvo. Poglejmo naprej.


Če pa hodiš k vedeževalcem in magom (ki se razi imenujejo zdravilci) pa ne sicer z besedami, temveč z dejanji in mišljenjem enako zgornjo molitev namenjaš silam, ki stojijo za zaveso vedeževalca in maga. Zato so to za njih odrpta vrata in zato lahko delujejo v tvojem življenju.



(odgovor članu delfinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Upanje
12.7.2006 17:31:10   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: zorica
in se je moral s tem listekom vsak dan kopati.
In misli da magija gor - magija dol, se je splačalo.
Mogoče pa vsak človek ni slab in obstajajo tudi taki, ki enostavno pomagajo, če imajo te sposobnosti.

Da je kopanje (polivanje z vodo iz plastenke) z zapisom magija sem že napisal.

Prav gotovo si v veliki stiski. Prav gotovo si pripravljena narediti marsikaj "čudnega", samo da bi dobila otroka. Jaz pa ti želim, da bi spoznala Gospoda in dobila otroka. Pa čeprav preko čudnih stvari. Vendar ne samo do otroka ampak tudi do Gospoda.

Ne govorim, da je slab človek. Pravim pa da za uporabo magničnih metod stojijo sile teme - ne glede na človeka. Ker to niso sposobnosti ampak skrita magična znanja. Morda bi lahko o sposobnostih govorili pri bioenergetikih, čeprav je tudi tam naravna sposobnost ena res velika redkost.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Upanje
12.7.2006 18:00:33   
zorica
Tehnofil če si še enkrat prebereš kaj sem zapisala, boš videl da sem šla k zeliščarju zaradi multiple skleroze.To je bil moj glaven namen.V pogovoru sem ga vprašala, kako vse to vpliva na željo po zanositvi (zaradi notranjega straha ).Nato je rekel on da problem ni v meni.

Kaj pa se vedeževanja tiče - me je pripravilo na določene trenutke v mojem življenju (ko sem ostala brez službe, mi je rekla da bom jo dobila šele čez sedem mesecev)Seveda nisem verjela v to in sem delala vse mogoče da bi jo dobila čim prej.Teden dni pred iztekom sedem mesecev sem jo res dobila.In še je tega.
Točno je napovedala da bo babica čez leto dni priklenjena na posteljo - in je res bila.Sicer pa je brezveze prepričevati nekoga v nekaj.

Kaj pa se magije tiče pa je tako.Verjamem v tisto -vse se vrača, vse se plača.Dobro z dobrim - slabo z slabim.Zato nikoli ne želim drugemu nič slabega ali žalega.

Me pa zanima, zakaj bi potemtakem bil bioenergetik kaj drugačen od zeliščarja.Od kod pa potem njemu sposobnosti.Potemtakšnem je vse magija user posted image




(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Upanje
13.7.2006 18:06:36   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: zorica
bioenergetik kaj drugačen od zeliščarja.

Zeliščar je lahko samo zeliščar. Če se nekdo tako imenuje še ne pomeni, da zeliščar je. Glede na način dela tvojega "zeliščarja" ti povem, da uporablja magične metode in zato ni zeliščar ampak je "zeliščar".

Ne sodim o tvojih dejanjih, ampak samo razlagam, kar sem imel priložnost iskusiti s tega področja.

Če si vzameš čas in še enkrat prebereš boš videla, da ti nikogar ni potrebno prepričevati, ker se strinjamo, da svar deluje. Samo s to razliko, da ti misliš da je nedolžna, sam pa vem da je resna. Res je to težko verjeti, ko vidiš da deluje, samo čutim dolžnost, da povem svoje izkušnje. Da. Res deluje. In Ne, ni nedolžno.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Upanje
13.7.2006 21:41:29   
zorica
Tehnofil upam da nisi dobil občutka, da te napadam ali kaj podobnega.Verjamem - res, da imaš svoje razloge in prepričanja za tako razlago.

Zanima pa me le eno.Kako to misliš da ni tako nedolžno?Pišeš, da si imel priložnost to sam izkusiti.Bi mi kaj več napisal o tem.Ker potemtakem si nekoč bil tudi ti na mojem mestu in si poskusil.



(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Upanje
14.7.2006 15:50:54   
tehnofil
Bom samo ponovil bistvo, ker kakršna koli razlaga ne more nikogar prepričati. Stvari  so preveč "čudne", da bi jih brez osebne izkušnje človek mogel prebaviti.
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil
Sam sem šel takšno pot in spoznal:

Flp 2,10: da se v Jezusovem imenu pripogne vsako koleno bitij v nebesih, na zemlji in pod zemljo

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Upanje
14.7.2006 19:03:50   
zorica

Brez zamere ampak deluješ kot jehovec.Tudi oni ko potrkajo na vrata, govorijo same take stvari.To je zame že fanatizem in ne vera.

Govoriš le okrog in okrog, pravega odgovora pa itak ne poveš.Le odlomke iz  biblije oz.evangelija.

V glavnem punce, jaz vas bom obveščala kako stvari stojijo.Pijem še teden dni čaj in potem grem zopet k njemu.

Pa lep pozdrav vsem !



(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?