Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Pri meni pa je okolica že začela počasi ločevati špehi na bušiju z nosečnostjo.Je glih včeraj sosedka našo mati vprašala, če je prav videla moj nosečniski buši.Juhej, juhej

.
; vsak dan čutim svojo
, niso še čisto prave brcike, čutim pa da se premika, tiste metuljčke in balončke; nekaj takega
. Skratka
, ker imajo elastiko v pasu.
, kar bo pa pač bo; za nazaj ne morem kaj dosti vplivat, se bom pa za naprej malo bolj kontrolirala, sploh v tej vročini človeku itak ne paše kaj dosti papcat; bolj kakšno lubenico, pa ananas, mljask.
I. obletnico poroke
Tudi sladkega skoraj ne jem.
ker ni naredila ultrazvoka.
ni pustil!!?? Nisem in nisem mogla zaspati, tako je brcal. Ziher bo fuzbaler. In od takrat veselo brca, da mi je kar lepo pri srčku.
na postelji in čakala in čakala na te čudežne metuljčke.Ko se mi že zazdi, da me nekaj žgačka po bušiju pa spet nič...Pomoje sem tolk smotana, da teh metuljčkov sploh ne bom čutila, me bo moglo naše dete pošteno brcnit, da bom dojela da me že kar nekaj časa pozdravlja.Punce še neki me muči- a katero kej v nožnici včasih mal špikne? Meni se to dogaja tko vsake toliko časa pa tko ene parkrat pol pa mir.
.
, pa mi malce nagaja.Oh upam, da ni kdo slišal mojega nagovarjanja, saj si sigurno misli, da se mi je totalno utrgal.
; bravo jaz
kjer sva uživala 100 na uro. Sem pa vas pogrešala in ko sem prebrala zdajle, kako ste se spomnile name, mi je bilo zelo lepo. Hvala.
Sam še kakšnih krčnih žil se mi manjka.