Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pravilno al pa je glede na to da mam daljse cikluse lahko vse ok.potem mi je delala uz im mi je rekl ada mam neki hematom oz neko tekocino pa mi je dala DABROSTON tablete in cez en tedn mam kontrolo in je rekl ada neve ce bo vse ok.je mela kera podobne tezave in kako se je izslo.prosim pomagajte jaz sem obupana
kert nevem ce je z mojim 
tudi težave z rjavim izcedkom, pa mi je dr. rekla, da v takih primerih splavi večina nosečnic, ... imela sem upanje, optimizem, mogoče bo pa vse dobro.... in sedaj sem srečka nosečka v 20.tednu in mali se zaenkrat pridno razvija! Upanje naj umre nazadnje!
, ni pa me vprašala kakšen je moj menstruacijski ciklus. Svetovala je kar, da pridem drugi dan v bolnišnico na čiščenje ali pa če želim, da še malo počakamo z vsem. Seveda sem počakala, da je prišla moja ginekologinja z dopusta in povedala svoje mnenje. Za krvavitev pa so mi rekli, da je počil hematom in da se ta krvavitev čez nekaj dni ob počitku sama ustavi. Tako se je tudi zgodilo. Takoj naslednji dan sem odšla k moji gin., ki mi je prav tako naredila UZ in rekla, da je zarodek popolnoma normalno razvit glede na to, da so se moje