Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Vse pogosteje mislim nanj. 1x sva vmes že prišla skupaj, pa sva vseeno potem šla vsak svojo pot, čeprav sva ugotovila, da sva non stop mislila en na drugega in se spraševala kaj počne drugi. Pa vedno, ko sva se srečala, je obema začelo srce biti hitreje.
sva samo 1x (6x v eni noči) in jaz sem padala kar v trans. 
, ne res....... 6x?
sva na začetku enkrat 6x v eni noči. Hja, to so bili časi. Zdaj sva vesela, če vsaj 1x skup spraviva.
še šestkrat na noč?!
. Ja vem, kriza. Pa še sedaj mi včasih hodi po glavi. Bil mi je pač prvi in po njem ni prišel še nobeden, ki bi bil pripravljen na kaj resnega. Včasih sva se še dobila za kak sex (ko sva še oba bila sama), tako da ga je bilo samo še težje pozabiti. Pa čeprav ni mel glih 'binglja', je bilo z njim vseeno lepše kot z drugim. Bila sem direkt odvisna od tistih metulčkov v trebuščku, ki so se pojavili, če sem samo slišala njegovo ime, pa od vonja njegovega telesa. Mmm...
..