|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   flaška/cucelj
4.4.2009 21:51:20   
Nagajučk
Kakšne cuclje imajo vaši enoletniki na falškah?
Ali pijejo iz flašk, kozarca, "lončkov,ki ne polivajo"?

Moja user posted image bo stara eno leto in pije še iz falške, pa se mi zdi, da bi lahko že mal prešaltal 8vsaj na večji cucelj), magični lonček pa ji ne gre glih najbolj.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: flaška/cucelj
4.4.2009 21:54:46   
frutka_
Nikoli nista pila iz flašk. Najprej sta bila dojena pol pa sem prešaltala na kozarec. Za na pot imam plastenke ali pa tupperwarov lonček.
Dovolj je stara da ji ponudiš kozarček. Uporabi majhnega, po možnosti z ročaji, da poskuša sama. Za začetek poskusita z minimlano količino tekočine, da se ne poliva preveč.user posted image

(odgovor članu Nagajučk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: flaška/cucelj
4.4.2009 22:06:11   
Nagajučk
iz kozarčka ji tud dajem za pit. Vedno po obroku ji ponudim v kozarčku. Popije zelo malo. ko ji dam pa flašo, pa vse požloka!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: flaška/cucelj
5.4.2009 15:30:55   
Najaa
Moja taprva nikoli ni bila ljubitelj flašk. user posted image  Tistih parkrat je imela pa nukovo flaško.
Drugače pa je pila najraje po slamici, še danes ko je stara 28m, jo ima najraje.

(odgovor članu Nagajučk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: flaška/cucelj
5.4.2009 18:42:47   
josephine27
moj je star 10m in pije iz lončka ki ne poliva kakšna dva meseca- prej je pil po flaški. nekje po enem letu pa ga bom naučila pit iz kozarca. sem že poskusila pa se je močno polivalo tako da bom še malo počakala.

_____________________________



(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: flaška/cucelj
5.4.2009 20:28:35   
Tisana
Naša ima pri skoraj 16 mesecih še vedno flašo. Smo poskusili z magičnim, pa ni bil prav nič magičen zanjo. user posted image  Lepo pije tudi po slamici, zadnje čase pa tudi iz kozarca, samo še precej poliva. Potem pa misli, da ni nič več notri, ker kozarca ne nagne dovolj in reče "ni" ter ga obrne user posted image user posted image user posted image  Še dobro, da pije vodo in ne kakšen borovničev sok user posted image user posted image user posted image  Sicer pa, jaz sem tudi mislila, da je treba otroka čim prej navaditi na vse možno, da bo ja čim prej "odrasel", ampak ta flaša je njej tudi neke vrste tolažba. Pije pa itak samo vodo (nič cukra user posted image ). Otrok mora imeti tudi kakšno tolažbo, sploh zdaj prav pride, ko jo npr. uvajamo v vrtec.

_____________________________

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: flaška/cucelj
6.4.2009 15:18:20   
resika
Naš od devetega meseca pije po flaški na slamico, prej je pa pil zelo malo, skor nč (bil je dojen). Sej zna pit tud na kozarčekin smo ga dejansko tud navajali in tud naučili, samo se mi zdi, da če ima flaško več ispije in tud nč ne polije. Ne vem, na kozarček naenkrat izpije cca pol deci, iz flaške pa tud dva deci. Star je bil pa dve leti. Se mi zdi da če ima flaško pri roki, se spomne da je žejen in pije.  Na cucelj mu pa zihr ne bi dovolila pit pr teh letih.

lp

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: flaška/cucelj
6.4.2009 15:21:34   
resika
Tisana lepo in pohvalno, da ste jo navadli na vodo, ker meni to ni uspelo. No, vodo z okusom pije, ampak je vseeno sladka oz. malo soka mora bit razredčenega z vodo. Sej drugač mu dam pa tud sadni čaj, nesladkan, pa ga recimo da tud spije. Ko bo poletje bomo morali pa vodo bolj promovirat. Upam da mi rata

lp

(odgovor članu resika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: flaška/cucelj
7.4.2009 11:28:57   
koala
resika tudi moj od začetka ni hotel voode, sem se pa odločila ko so začeli prihajat zobki da je čas za več vode. Stvar sem rešila ttako, da sem postopoma zmanjševala količino dodatka (beri sladkorja) v čaj oz, število žličk instant čaja v vodo. Nama je ratalo.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu resika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: flaška/cucelj
7.4.2009 14:13:34   
mateyka
naša ma cucelj zvečer in zjutraj za mleko. imamo pa tisti aventov pretočni, ki ima zareze od 1-3 za različno pretočnost in damo notri tudi malo kaše, da je bolj gosto in nasitno.
podnevi pa pije iz une flaše ki jo ni treba nagibat, ker ma navado da takoj ko nagnemo magičnega, da spusti flašo in potem ji moram skoz jaz dajat pit. to se pa meni ne da in sem ji kupila tisto flaško, ki ima slikonsko slamico do dna. to pa sama pije. pije tudi iz kozarca, samo veliko manj spije in veliko polije user posted image

takole zgleda tale flaška, ki je ni treba nagibat (ima 5 delov, ki se razstavijo in umijejo - mi mamo 2 flaši in jih menjamo, da se vsi deli dobro posušijo):
user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: flaška/cucelj
13.4.2009 13:13:56   
botrca
Najin ima tak lonček:


user posted image

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?