barni
|
Jaz priporocam Lefkas; zelen otok, ravno prav velik za kaj videt (bolj naravo), je povezan s celino z mostom, ni dolga voznja z avionom. Mi smo bili v Hotelu EVA BEACH in je blo res ODLICNO! Hotel nima veliko sob, je cisto na plazi, zajtrk jes na plazi, kjer imajo mizice in stole, imajo otroski stolcek, tobogan, gugalnico, na plazi je senca... REs ni da ni. Samo plaza je majhna in ni primerljiva s tistimi na zahodni strani, ki pa so na zalost bolj ali manj na soncu in na divje (ni zraven mest ali vasi). Hotel je na zacetku mesta, ni hrupno, imas pa vse na dosegu roke. Hotel ponuja le nocitev z zajtrkom, samo lahko tudi kaj preko dneva pojes. Imas pa tudi mini kuhinjo v sobi, tako da je res super, za otorka, ker lahkonaredis rizoto, testenine, zelenjavno juho...nekaj za na hitro. PA potem proti veceru v mesto na vecerjo in je. Mi bomo verjetno se sli, ker je blo tolk fajn, ceprav morda bi sla pogeldat se kam drugam. Smo pa sli prvi teden v septembru, pa je bilo res vroce. Je pa v sobah klima, ki je vsteta v ceno. TRgovina je cez cesto, v sklopu hotela je tudi pekarna. Dost reklame
|