Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: gumijasti škornji-ugodno??? 19.4.2010 9:01:09
|
|
|
|
kajajaka
|
ni ravno BTC, prideš pa po obvoznici Leclerc - 8-10€
|
|
|
|
|
RE: gumijasti škornji-ugodno??? 19.4.2010 9:16:32
|
|
|
|
nena m
|
Deichman - se mi zdi, da 7 ali 8 EUR.
|
|
|
|
|
RE: gumijasti škornji-ugodno??? 19.4.2010 9:44:25
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: NEVA-1 Kje lahko ugodno (poceni) kupim gumijaste škornje, Domžale z okolico, lahko tudi BTC, ker 20 EUR ali več je meni preveč dat za par škorenjčkov... hehe, a si bila ti tut v Massu in gledala tiste luštne črtaste od Benettona?
|
|
|
RE: gumijasti škornji-ugodno??? 19.4.2010 9:49:05
|
|
|
|
NEVA-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: NEVA-1 Kje lahko ugodno (poceni) kupim gumijaste škornje, Domžale z okolico, lahko tudi BTC, ker 20 EUR ali več je meni preveč dat za par škorenjčkov... hehe, a si bila ti tut v Massu in gledala tiste luštne črtaste od Benettona? ma luštni al pa ne , men je to čit preveč, pa še preluknajo se nam radi, ker jih res veliko nosimo, tko da bom kar v Deichman šla pogledat... hvala vsem
|
|
|
|
|
RE: gumijasti škornji-ugodno??? 19.4.2010 9:55:48
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Hofer jih še ma nekaj na Rudniku.
|
|
|
RE: gumijasti škornji-ugodno??? 19.4.2010 13:12:16
|
|
|
|
Najaa
|
hofer, leclerc.
|
|
|
|
|
RE: gumijasti škornji-ugodno??? 19.4.2010 13:34:12
|
|
|
|
Rožica I
|
Par dni nazaj kupila rdeče (imajo pa še modre) za 3€ v Interšparu MB .
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Izvirna darila na spletuPorodne zgodbeAli kupujete oz. bi kupovali izvirna darila v spletni trgovini? Da. (
54%)

Ne. (
46%)
Število vseh glasov: 63Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!