|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hlače za doma za 180 cm
21.1.2009 20:47:17   
anarabarbara
Zdravo!

Mene pa zanima, kje malo višje punce kupujete oblačila za doma. Zaenkrat nosim xxl trenerke od fruit of the loom, ki so v bokih gromozanske, po treh pranjih pa ravno tako prekratke. Za odgovore se vnaprej najlepše zahvaljujemuser posted image

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hlače za doma za 180 cm
21.1.2009 20:51:01   
piule
tud mene to zanima,jaz mam tud ta problem in 182cm,sicer mam namen gar kmal menjat garderobo(po porodu)pa mam problem dolžina...

(odgovor članu anarabarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2009 21:00:44   
NinaŠ
Sicer imam 2 cm manj od tebe, pa vseeno:
"Trenirke" oz. hlače za doma user posted image kupujem v Intersportu. So firma FP user posted image (nikad čula, samo zdajle na hlačah prebrala user posted image ), so razmeroma kvalitetne in tudi po nekaj pranjih še vedno dovolj dolge user posted image . Pa vedno dobim številko, ki mi ni preširoka in ne prekratka user posted image

(odgovor članu piule)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2009 21:02:11   
OliveOyl
Ali pa v Outletu na Rudniku od Danze,jaz imam 179 cm pa so mi kakšne še predolge.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2009 21:11:15   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Ali pa v Outletu na Rudniku od Danze,jaz imam 179 cm pa so mi kakšne še predolge.

in od Deha so tud fajn dolge user posted image  

drugače pa se meni ne zdi, da bi bil dan danes problem z dolžno - se že dolgo ni zgodilo, da bi mi bilo kaj prekratko, pa imam 178 cm in bolj majhno konfekcijsko št. user posted image  

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2009 21:13:09   
Pikapolonica_
Pa saj delajo Nike, Adidas prav kolekcijo za visoke ljudi -> ponavadi piše direkt na hlačah, recimo XS Long, za male pač piše XS Short. Imajo pa tudi medium. Ampak meni je medium na 172cm dovolj dolg, oziroma točno prav dolg, tako da verjamem da vam bo Long na 180 cm kot ulituser posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2009 23:28:26   
Ribica **
Kaj pa Etirel v Intersportu? Jaz imam sicer XS, ampak so mi skoraj preozke in predolge user posted image

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2009 23:38:18   
Anonimen
Sem visoka 180cm pa sem nad kupljenimi trenirkami čisto razočarana, ampak ne zaradi dolžine, ampak zaradi kvalitete blaga. V bilokateri trenirki, ki sem jo do sedaj kupila, so se mi po parih počepih naredila kolena. Tak da grem po blago v Škofjo Loko in mi mami sešije čisto po željah ;)

(odgovor članu Ribica **)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2009 8:42:32   
jakaracman
18o vedno kupujem Champion pa sem zadovoljna in so fino dolge.Pa deha so tudi dolge.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2009 9:02:44   
Pikica76
Za lepe trenirke počakaj novo kolekcijo Nike v Emporiumu in prosi za tiste long, so fajn brez kolenčkov in vedno ostanejo dolge. Jaz sem malo razočarana nad Adidasom, ker se mi na vseh naredijo kolenčki.

Drugače pa za doma ful fajn hlače šivajo v trgovini Čarman v Škofji Loki (trgovina se nahaja za Krojem) stanejo pa 15€, so pa full dolge zato jih neseš lahko domov oprat, pa nazaj v trgovino, kjer ti jih lahko še skrajšajo.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.1.2009 10:11:00   
lotoska
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

vedno kupujem Champion pa sem zadovoljna in so fino dolge

jaz tudi.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.1.2009 12:53:09   
Lenny
Champion in Danza.

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.1.2009 20:11:50   
anarabarbara
Uh, punce, noro prijazno od vas! Hvala!!user posted image

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.1.2009 7:31:41   
Lenny
Aja, Hervis ima tudi eno "x" znamko fino dolgih hlač s precej elestana, pa še cena je ugodna.

Neposredna povezava do sporočila: 14
23.1.2009 11:20:57   
ella2006
Jaz imam večne probleme z predolgimi nogami na mojih 186 cm, mi nobene long variante niso prav. Razen decembra sem si zdaj kupila res zelo dolgo trenerko od Championa. Drugače pa Maya Maya ima tudi še kr dolge hlačnice. Nike in Adidas pa jaz lahko odpišem  -  so mi do gležnjev.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.1.2009 15:42:13   
officko
user posted image Kje pa kupuješ kakšne kavbojke zase .Jazt sem isto velika kot ti mogoče me je malo več čez boke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.1.2009 13:08:17   
jakaracman
Jaz kupujem S Oliver imajo št do 46.

(odgovor članu officko)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.1.2009 9:19:59   
DaniNeli
Če rabiš hlače res za doma...spodnje dele trenerk imajo v SPORT 2000,neke x firme,ko pridejo hlaše cca.10 eurov.
Mislim,da se glaih ne splača imet za doma spodnji del Adidasove al Nike trenerke.
Glede kavbojk pa so res ful dolge od Scotch in imajo do velikih številk.

Neposredna povezava do sporočila: 18
27.1.2009 8:27:23   
ella2006
Kavbojke kupujem v S Oliverju,Esprite,Hugo Boss, Murphy Nye, Marella - vsi ti imajo dolžino 36 

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.1.2009 9:15:06   
tintin
hlače (kavbojke,...) kupujem v SOliverju, Dorothy Perkins (Emporium), včasih v Zari user posted image (kadar imajo kaj primernega), elegantne tudi v muri (redko sicer, ker imam raje malo bolj mladosten). Ravno zdaj med razprodajami sem v SOliverju dobila kavbojke dolžine 36 za 25 evr.

trenirke: obvezno grem v Katom (Virmaše pri Škofji Loki), ti naredijo malo daljše, barvo po želji, kroji so super (zgoraj na vrvico, spodaj čist malo na zvonc ala jogging hlače), materiali tudi! Od Čarman Športa (tudi Škofja Loka) mi pa niso preveč všeč (nimajo tako ok materialov kot Katom). Aja pa tudi Čenča (Čirče pri Kranju) ti naredijo po meri. Cene so zelo zmerne.

Imam pa 178 cm.

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.