|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hruške
20.9.2004 21:31:38   
Bajska
Pozdravljene, naš petmesečni malček je pred dnevi prvič poskusil hruško. Pojavile so se mu majhne rdeče pikice na trebušku in po vratu. Takoj smo opustili hruško in sedaj se mi dozdeva (?!), da pikice počasi zginevajo. Sprašujem pa, koliko časa traja (zdaj je tri dni od tega), da pikice izginejo, saj ne vem, ali naj sineka peljem k pediatru (saj se mi ne zdi tako hudo) ali naj počakam še kakšen dan, da pikice izginejo same od sebe? Prosim za vašo izkušnje! Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   hruške
20.9.2004 21:37:35   
malika
Ustavila sem se na teh pikicah. Mogoče pa to ni alergija.Moj jih je tudi imel, prav tako od Romci in so v treh dneh izginile. S tem, da so bile najbolj vidne drugi dan, bile pa so po trebuščku in hrbtu. je pri vama tudi tako? če je to, potem gre za nalezljivo virusno bolezen, za katero zbolijo otročki med 6 in 15 mesecem. Nič se bat, ker to ni nič hudega. Pediater samo pove potek "bolezni" in tudi kremic za mazanje ni, ker pikice-spuščajčki odidejo tako kot so prišli.In ko to prebolijo imajo doživljenjsko imunost se pravi se nikoli ne pojavi več.

Opazuj in če je to to, kar pridno nad hruške:)


(odgovor članu Bajska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hruške
20.9.2004 22:06:08   
m_m
pozdravljena

kakor je bilo meni razloženo je alergija pretirana občutljivost in je ob prvem stiku z snovjo ne dobiš.
alergijo dobiš lahko šele ko naslednjič prideš v stik s to snovjo.

Sam imam drugače kar velike probleme z alergijo od tretjega leta starosti. Je pa tako da bolj ko so mi doma vse sterilizirali in bolj ko smo pazili večji so bli problemi.
Lp matjaž

(odgovor članu Bajska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hruške
24.9.2004 16:34:17   
Bajska
No, izkazalo se je, da so bile vzrok pikic vendarle hruške. Čez dva dni so pikice namreč izginile, s hruškami pa bomo še nekaj časa počakali. Hvala za nasvete.

(odgovor članu Bajska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?