Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
  danes sem se prvič prijavila v ta portal. uapm da bom dobila odgovore. tudi moj problem je povezan z 
 ! za razliko od vas si ne merim BT in ne gledam na to koliko krat naj seksam. imam pa kot vi, ogromno željo po 
 ! 
  takrat imava vedno spolne odnose. vedno si želim da bi 
  sem zelo razočarana! 
 . je tudi močna želja po 

. 
  . Želja tu nima veze. Mogoče psiha vpliva kvečjemu, če je človek res pod takim stresom, da mu to razbije vsako ravnovesje, potem pa 
  Brez skrbi, želja ni ovira. Če je z vama vse bp, boš prej ali slej zanosila, sicer pa pojdita na pregled pa bosta videla, kaj in kako oz. če potrebujeta kakšno zdravniško pomoč. 
  dobrodošla čoko! 
  sedaj mi je žal da se že prej nisem obrnila na ta portal!
  ter se bo 

na tem portalu sem si za vsak slučaj izračunala s pomočjo koledarčka za O kdaj naj bi jo imela. izračun je pokazal da od 3.3(petek)-8.3 (sreda)....zanima me, kdaj je ponavadi točno tisti dan ko se jajčece sprosti in si najbolj ploden?je to proti koncu O ali lahko že na začetku? ubistvu me bolj zanima če bo dovolj da s fantom 
   oh te obveznosti
  ... 
  ,torej do konca!