|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   inštitut za rehabilitacijo, soča
18.10.2007 16:16:04   
sali
V ponedeljek greva s hčero tja na predvidoma 1 tedensko obravnavo. Danes me je poklicala neka gospa (administratorka?) in povedala da prideva v pon od 8-11 ure v sprejemno in bova sprejeti. Ker smo iz Lj, samo čez dan, pop greva domov. Vprašanja ki se mi zastavljajo:
Kdaj naj gremo v pon? Kaj se prvi dan dogaja?
Dobili smo domov en vprašalnik, kjer odgovarjaš, kaj otrok že zna, ...? Hči je stara 20 mes, ne sedi, in skoraj ničesar tam naštetega ne zmore. Ima sploh smisel izpolnjevati tisti papir?
Kako izgledajo terapije? Vem da terapija traja 45min? če imaš npr. fth, logopeda... a to imaš eno za drugim, ali vmes še prosto?
Ja veliko vprašanj. Če se kateri da pisat bi bila zelo hvaležna za odgovore. lahko pa mi jih pošljete tudi na zs. Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: inštitut za rehabilitacijo, soča
19.10.2007 13:18:18   
BaNeLa
Živjo,

Jaz nisem šla z našim še na to obravnavo, sem se pa malo pozanimala v bolnici, kako to sploh izgleda: menda se zbere cel tim raznih logopedov, fth, delovnih ter., vse živo in potem natančno obravnavajo otroka....menda ima terapije kar cel dan- za kar pa naš ni sposoben, ker bi se preveč utrudil....je pa tako, da po taki obravnai lažje in bolje spoznajo otroka in mu predpišejo najustreznejše terapije in pripomočke....

Več pa ne vem....

Sporoči kako bo potekalo.

(odgovor članu sali)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: inštitut za rehabilitacijo, soča
19.10.2007 20:10:38   
nezka1
Pozdravljena!

Imam sina, ki je star 32 mesecev in ima diagnozo CP, druge stopnje, spastična diplegija. Sama sem bila z njim na intenzivni obravnavi v Soči letos, meseca aprila (14 dni). Obravnava poteka nekako tako: prvi dan je samo sprejem in določitev terapij. Z zdravnico se pogovoriš in nato se dogovorita katere terapije bo imel tvoj otrok. Terapije, ki se izvajajo so: nevrofizioterapija, delovna terapija, logoped, psiholog (mislim, da je to vse). S pomočjo medicinske sestre greš do vsake terapevtke posebej in se dogovoriš za uro. Vse terapije potekajo dopoldan ( do 14 h). Popoldan imaš prosto! Čez vikend in ob praznikih ni terapij. 

Če te še kaj zanima, mi lahko pišeš na moj e-mail.

Lep pozdrav, Nežka

(odgovor članu sali)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: inštitut za rehabilitacijo, soča
20.10.2007 21:54:27   
ms15
Pozdravljena,
v soči sem bila že velikokrat.
Razpored je približno tak, kot ga je opisala predhodnica, le da so nam večkrat kr odpadale terapije zaradi gužve, pomanjkanja terapevtov, tako da smo ble tam kak dan tudi samo zaradi ene terapije.
Vsak ima svoje izkušnje, jaz osebno nisem bila zadovoljna.
Sedaj hodim v Staro goro. Terapije so dosti boljše, kvalitetnejše in trajajo 1 uro, res pa je, da te za določene posege, oz.preglede spet napotijo v sočo.
lp

(odgovor članu nezka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: inštitut za rehabilitacijo, soča
24.10.2007 21:00:12   
sali
Hvala vsem za informacije.
No mi smo pa spet zboleli, tako da bomo terapijo v soči prestavili, toliko da se mala pozdravi in "pride k sebi".
lp

(odgovor članu ms15)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
To pravilo je moje fante rešilo pred ugrab...
Mama je odkrila, da je pravilo, ki ga je otrokom postavila nekaj let prej, verjetno rešilo njihova življenja.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?