|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   istospolna zveza
9.9.2006 1:20:35   
Anonimen
zdravo fantje in punce,

zanima me, kako gledate na to, da istospolna partnerja vzgajata otroka. Se vam to morda zdi sporno? Kakšne posledice ima to na otroka? Dejstvo je, da sva se s partnerjem razšla, saj sem po nekajletni zvezi z njim ugotovila, da me pravzaprav privlačijo ženske.
Najbolj se bojim odziva svojih staršev. Zelo mi je težko. Kakšna vzpodbudna beseda bi mi v tem trenutkih prav prišla.

Pa lep pozdrav.  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 8:00:43   
smrka
Jest ti nemorem dati vzpodbudne besede, ker sem jaz proti temu da 2 zenske al 2 moska posvojita otroka, da se porocita... .. oprosti men to negre pod glavo.
user posted image
Ti pa delaj tako kot tebi pase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 8:39:47   
Marogica
Mene osebno to ne moti in ne vidim v tem v bistvu nič spornega, saj lahko dve "mamici" ali dva "atija" data več topline otroku, kot pa klasična družina. Da ne bi na dolgo o tem, se vidi po temah na RR-ju...

Problem nastane v okolju, ki v večini tega še vedno ne sprejema in se celo zgraža. Tako se starši o tem pogovarjajo doma, ponavadi kar pred otroci in ti lahko v šoli takšnega otroka kaj hitro prizadenejo s komentarji, ki so jih v  slišali doma, pa jih v bistvu slpoh ne razumejo. In otroci lahko zelo prizadenejo.

ČE sem odkrita, bi mene najbolj to skrbelo, če bi živela v takšnem odnosu, bolj kot kaj bodo rekli odrasli o meni ali si mislili o meni.

Anonimna, ne bo ti lahko, tega se začni čimprej zavedati in delati na tem, da te bodo opazke in zgražanja čim manj prizadele. Mogoče bi bilo dobro, če bi se na kakšnem forumu(če seveda obstaja) pozanimala, kako živijo podobni pari in se spopadajo z dnevnim življenjem.

Mogoče bi bilo dobro, da staršem čimprej poveš, da izvejo od tebe, ne pa od soseda ali dosedanjega partnerja. Upam, da te bodo razumeli in ti stali ob strani. Resnično upam.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 9:01:52   
Anonimen
Osebno nimam nobenih pomislekov. Sreča družine in družinskih članov ni odvisna samo in predvsem od spolne usmerjenosti staršev. Prav tako ne kvaliteta vzgoje otrok.

Bi me, tako kot je že Marogica pred mano napisala, bolj skrbel odziv okolice. Kako otroka zaščititi oz. pripraviti na dolge jezike in neprimerne opazke.

Staršem pa le povej čim prej. Dalj ko boš čakala, težje ti bo.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 9:18:58   
Naty*Taja
Še ena, ki nima nič proti! Ti samo pojdi za svojimi načeli. Kaj bo na to rekla okolica itak veš, tako, da si  po moje nekoliko že pripravljena na to?! Starši upam, da te bodo podprli, drugače pa se bodo pač morali navadit na to. Čeprav je res, da tvegaš prekinitev stikov z njimi - je pa res, da tudi če si hetero ni rečeno, da se boš s starši razumel. Se prav tako zgodi, da prekineš stike!... Kar se pa vzgoje otroka tiče - po moje je najbolje, da živi v srečni družini homo, kot pa v nesrečni hetero! Je pa po moje zelo pomembno, da ga od začetka pripavljaš na odziv okolice in mu razložiš svoje ravnanje. Naj se mu to zdi normalno, ne pa posebnost. Koneckoncev to danes že je, saj je  ogromno homo vez in jih zaradi zavračanja okolice ne bo nič manj, a ne?
SREČNO in POGUMNO v boj za svojo srečo!!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
9.9.2006 10:13:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 13:14:34   
Gina
Se strinjam z marogico in ostalimi. Kaj vse je v družinah čudnega,... kaj sta potem čudnega dve ženski vkup? Ma ne vem, po moje ima itak skoraj vsak človek v določenem življenjskem obdobju težave z okolico. Tak otrok jih bo imel malo prej. Ampak nič hudega. Prej bo ugotovil, da ni najpomembnejša stvar, kaj si drugi mislijo o tebi. Prej bo ugotovil, da dokler pašeš povsod in si vesel in prijazen, te imajo vsi radi, ko pa ena od teh stvari odpove, pa skoraj nihče. In prei si bo tak otrok znal najti prijatelje, ker mu bo bolj vseeno - seveda pod pogojem, da ga tako vzgajaš, da ga ne zavijaš v vato, da mu to pripoveduješ non stop, da ni važno, kaj si kdo misli o tebi, da če nekdo hinavi proti tebi, da če noče biti prijatelj s tabo, da je to fajn, ker si se vsaj zavedel, da ta človek ni prida in da je bolje ne imeti nič z njim v takem primeru, narediš prostor za pravega prijatelja. Tak otrok se nauči biti ponosen nase, kljub drugačnosti, v resnici lahko odnese od vzgoje mnoooogo več, kot povprečen navaden smrtnik. Pod pogojem, da se mu to tako prikazuje, a ne. Da bi človek zaradi tega, kaj bo okolica rekla otroku, šel preko sebe, je totalen nesmisel. Otrok se bo naučil živet tudi s tem - če starš ne bo zakompleksan in mu bo to tako predstavil.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 14:46:44   
Anonimen
Otroka vzgajajo ljudje z vso svojo osebnostjo, ne samo s tistim delom, ki določa našo spolno usmerjenost.
To, s kom seksaš, nima prav nobene veze s tem, kako vzgajaš otroka. Otrok rabi ljubezen, stabilno okolje, ljudi, na katere se lahko zanese.

Samo žal naše okolje še dolgo ne bo pripravljeno priznati, da za vzgojo otroka ni pomembno, da sta starša ata in mama. Žal živimo v eni fajn hinavski družbi glede tega vprašanja. Kaj je bolje:
- da otroka vzgajata dve ljubeči ženski, ki zanj skrbita po najboljših močeh, mu dajeta vso potrebno toplino, ljubezen, podporo in je tudi njun odnos kvaliteten in skladen;
- da otroka vzgajata ata in mama, ki se vsakodnevno kregata, on po možnosti pije, ona pred otrokom preklinja vse moške tega sveta, z otrokom se ukvarjata tako, da ga posedeta pred TV?
Vzgoja otroka s istospolno usmerjenega para bi bila lahko vprašljiva samo, če bi v vseh "klasičnih" družinah vse štimalo. A je v veliko takih družin marsikaj narobe.

Anonimna, ti kar go for it, samo se pripravi na težke reakcije okolice. A vedi, da je navsezadnje važno samo, da si srečna ti in tvoj otrok, ne pa kaj si mislijo starši, sosedi, sodelavci.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 15:53:04   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Kaj je bolje:
- da otroka vzgajata dve ljubeči ženski, ki zanj skrbita po najboljših močeh, mu dajeta vso potrebno toplino, ljubezen, podporo in je tudi njun odnos kvaliteten in skladen;
- da otroka vzgajata ata in mama, ki se vsakodnevno kregata, on po možnosti pije, ona pred otrokom preklinja vse moške tega sveta, z otrokom se ukvarjata tako, da ga posedeta pred TV?



Mislim, tole me je pa malo razpuser posted image ! Kje pa piše, da v istospolni zvezi ni kreganja in podobnega? Lepo te prosim...
Če sta starša 2 ženski/moška se imajo med seboj samo neizmerno radi (toplina, podpora, blablabla...), če sta pa ženska in moški pa se samo kregata, pa se z otrokom ne ukvarjata, pa...user posted image Men se ne zdi.

Sicer sem pa proti temu, da bi istospolna partnerja vzgajala otroka. Zaradi otroka samega. 
Ne morem se strinjat s tem, da je pomembno samo, da se imajo radi med seboj in te zadeve. Otrok odrašča in v tem času potrebuje še veliko več, kot samo 2 (ljubeči) mami.


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 17:40:01   
Gina
Aha, ti si proti temu, da bi imel otrok "samo" dve ljubeči mami...
Kaj pa če se zgodi, da ima otrok "samo" eno ljubečo mamo? Se pravi še manj kot 2 ljubeči mami. A te so pa sploh za ustrelit ali kaj, ker niti do dva ne znajo štet?user posted image user posted image

V resnici je tako, da je sigurno za otroka zelo fajn, če prejema tako moško kot žensko energijo, ker priznamo ali ne - ti dve energiji sta različni. Je že fajn, da obe spozna. Ampak dostikrat to ni možno v klasičnem smislu iz takih ali drugačnih razlogov. Mislim ni možno v lastni družini. Vendar se moramo zavedat tudi tega, da oče ni edini vzor po katerem se otrok ravna. Jaz vem, da je bil meni stari oče tudi velik vzor, pa še kdo drug tudi.Otroci, ki ne živijo z očetom, imajo ravno tako lahko modele, vzorce, po katerih se ravnajo. Če jih pa tudi nimajo, pa ravno tako lahko odrastejo v normalne ljudi. Zatorej...kaj je z dvema ženskama narobe, da bi ne bili sposobni enako dobro vzgajat otroka kot ena sama ženska sama ali moški in ženska, ki imata tipične slovenske moderne probleme, o katerih vsakodnevno bereš na rr? Jaz mislim da je problem v predsodkih in samo to.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 18:06:01   
KIRA
po mojem mora imeti otrok vzor v obeh spolih in ne samo v enem. če že taka partnerja vzgajata otroka, morata poskrbeti tudi za to, da ima oporo v obeh spolih - morda pri bližnjih sorodnikih ali prijateljih. v  vsakem primeru nekega zaupnika, na katerega se lahko obrne "izven" družine, če bo potrebno.

drgač pa istospolnih zvez ne odobravam.user posted image user posted image user posted image   nisem direkt proti, ampak men se to ne zdi prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 18:24:08   
Seven*
Anonimna. Ce ti ni nerodno, mi prosim pisi privat. Ne bom te razkrinkala nobenemu.

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 18:31:49   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Aha, ti si proti temu, da bi imel otrok "samo" dve ljubeči mami...
Kaj pa če se zgodi, da ima otrok "samo" eno ljubečo mamo? Se pravi še manj kot 2 ljubeči mami. A te so pa sploh za ustrelit ali kaj, ker niti do dva ne znajo štet?user posted image user posted image




Gina, ne bom zdej brezveze neki razglabljala okoli tega. Mislim, da se da iz konteksta čist jasno razbrat, kaj sem s tem mislila...

Itak pa ima vsak svoje mišljenje... Če sem zaradi tega za koga netolerantna, diskriminatorna, polna predsodkov in ne vem kakšna še, pa naj bom.

Sicer pa zadeva le ne more bit tako preprosta, če ustvarja toliko vročih razprav po svetu, a ne?



_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 19:34:41   
Rosada
To ni u redu.Otroka vzgaja mama.Oče tudi.Če sta dve žene katera je u tem primeru mama?Otrok je zbegan saj ne ve katera je mama.Kdo sa sinom igra fuzbal če ima dve mame?To ni naravno.Otrok mora imati očeta i mamu.Če bi bilo u redu da ima dve mame zaka potem ne more ena žena drugi naredit otroka?Zakaj rabita muškega zraven?Zato ker to ni naravno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 20:06:42   
.malina
Jaz sem 3 leta živela v taki zvezi na poljskem. ni blo težav. sex je bil super.

(odgovor članu Rosada)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 20:22:25   
Lana25
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Najbolj se bojim odziva svojih staršev. Zelo mi je težko. Kakšna vzpodbudna beseda bi mi v tem trenutkih prav prišla.



Glej, tvoja spolna usmerjenost se tiče samo tebe. Zakaj bi se bala odziva kogar koli na to kar ti počneš, saj to nikogar nič ne briga! Ljudje se kar naprej vtikajo v tuja življenja in si prisvajajo pravice odločanja, če je prav kaj drugi počne ali ni. Ne vem od kje ti ljudje ali raje user posted image dobivajo te privilegije. Veliko krat si jih kar sami vzamejo, ker jim to pustimo. Starši so ti res dali življenje, sam to še zdaj ne pomeni, da si njihova last in, da moraš živeti njihove nazore.

Sama sploh nimam nobenega mnenja o isto spolni usmerjenosti, ker me ne briga s kom ima kdo spolne odnose. Razumem in nerazumem se tako z enimi kot z drugimi, odvisno pač še od tisočih drugih lastnosti, ki jih posameznik ima. In niti najmanjšega pojma nimam, če je prav ali ni prav, če otroka vzgajata človeka istega spola ali različnega. In to nihče ne more presojat! To kar smo, smo zaradi neštetih stvari in nismo zgol rezultat vzgoje svojih staršev. Potem, bi moral vsak postati na primer alkoholik, če je eden od staršev to bil. Takšen ali drugačen par daja dobre pa tudi slabe vzglede svojemu otroku in tako otroci, ki živijo z dvema staršema ali pa samo z enim so enkrat srečni in drugič spet nesrečni.

Tvojemu otroku se bodo drugi otroci morda norčevali, ker bo imel dve mamici, spet drugemu se bodo, ker bo debel, tretjem, ker ne bo oblečen po zadnji modi kot vsi drugi, ...

Vedno bo nekomu prav kar boš počela, drugim pa spet ne. Eni bodo rekle, da si bolana, ker so ti všeč ženske, drugi, da nisi. Nikoli ne moreš vsem ugoditi, zakaj bi se torej spraševala, če je prav ali če ni?

In, če bi ti sedaj vsi napisali, da nikakor ne smeš niti pomisliti, da bi imela otroka, da bo bogi, da ne bo normalno razvit, ker ga ne bo vzgajal tudi moški, da bo imel traume, da bo nesrečen, bi potem začela čutiti drugače, bi ti naenkrat zato postali všeč moški? 



_____________________________

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 21:27:46   
lelaval
Se strinjam z Marogico in njej mislečimi. Nimam nič proti istospolno usmerjenim partnerjem. Če bi kateri od mojih otrok imel takšna nagnjenja, bi ga v tem podpirala. In sem tudi za - da imajo istospolni partnerji otroke, saj lahko otroku nudita vse, kar potrebuje.

Anonimna - s tem ne mislim nič slabega - tvoj primer me spominja na primer iz serije Prijatelji.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 21:58:26   
Anonimen
a je že videl kdo kdaj da mata 2 psa mladiča?????????????????

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 22:26:58   
Anonimen
no pol mi pa naj nekdo pove  če  je že  kje na tem našem prelepem planetu opazil da sta imeli dve istospolni živali  mladiče......................... pametnjakoviči , vse se vrti le okoli spolnosti (uživanje) ne pa življenja. problem pa nastane ko se mešata spolnost (uživanje) in življenje.če podpirate istospolno usmerjene podpirate s tem vsa nenormalna spolna poželenja s tem tudi spolnost z otroki in živalmi in še bi se našlo nagnusne spolnosti .....  tako da malo premislite zakaj obstajata vtičnica in vtikač .   hvala za razumevanje . 

dr.rugelj

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 22:28:55   
Micy
Ej Malina sory za moj komentar
AMPAK TI SI PA OD BOGA EJ.
Tm berem da si iz tastom seksala, zdej berem da si bla lezbika in da je bil seks noro dobr. Ej razturaš u živlenu,al se pa mal norca delaš kle na RR.

Pa brez ztamere ampak se mi zdi da si ena full odbita oseba. Odbita v pozitivnem smislu mislim.user posted image user posted image

_____________________________

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 22:34:34   
Lana25
Daj no! Pa saj ne moreš ljudi primerjati s psi! Če pa že to počneš, pa razmisli, tudi pri psih ne skrbita oba za svoje potomce, pri psih noben ne študira koliko mladičkov lahko preživita, oni ne hodijo v službo, ne kupujejo avtov, ne berejo knjig, ... zakaj pa potem ti to počneš?

Se pa med sabo imajo kar fajn radi tudi isto spolni kužki, to si pa menda ja že vidla?


_____________________________

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 22:43:13   
Lana25
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pametnjakoviči , vse se vrti le okoli spolnosti (uživanje) ne pa življenja. problem pa nastane ko se mešata spolnost (uživanje) in življenje.

dr.rugelj


Jaz ne delim življenje na spolnost (uživanje) in na ostalo življenje. Zame je spolnost torej uživanje življenje tako kot vse drugo življenje. Nič bolj in nič manj pomembno od ostalega.

In "Dr. Rugelj" dan danes obstajajo različne vrste vtičnic. user posted image




_____________________________

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 23:24:40   
pot
Nikoli nisem imela nič proti istospolnim partnerjem ali temu, da skupaj vzgajajo svoje otroke. Raje vidim, da otroka vzgaja par, kjer prevladuje ljubezen, kot pa, da otroka vzgaja par, kjer so nenehno prisotni prepiri, pretepi, alkohol...

Domnevam, da že imaš otroka iz razpadle zveze. Zato upoštevaj nekaj gornjih nasvetov in najprej povej vsem bližnjim. Imaš samo dve možnosti, ker šokirani bodo v vsakem primeru. Prva je ta, da te bodo križali, druga pa da bodo čez čas sprejeli. Dobro se pripravi na to kako jih boš seznanila z novico. Pripravi se na obe gornji možnosti. Dalje pa ni več od tebe odvisno. Pa ne tipat za njihova mnenja o istospolnih partnerjih, ker bo samo še težje.
Otroka pripravi na to, kar lahko sliši v okolici. Povej mu kako je s tabo, da ga ne bo preveč užalilo kar bo slišal. Mami ima pač raje punce, pa kaj. Bolje dve kot nobena. Gradi, na njegovi samozavesti, ker jo bo potreboval. Pripravi mu odgovor za take primere. Okolica je res najtežji dejavnik, ki te bo grenil v življenju, ampak tako pač je, pa ne samo pri istospolnih partnerjih. Živimo pač v Sloveniji.

Sicer pa ali ni bolje živeti, kot trpeti v lažni zvezi, ti si vsaj zdaj to spoznala, si priznala in se opogumila živeti svoje življenje, kot pa šele čez nekaj desetletij.


Živi in pusti živeti; tega bi se moglo več ljudi držati.

< Sporočilo je popravil nasapot -- 9.9.2006 23:25:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
9.9.2006 23:26:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lana25)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: istospolna zveza
9.9.2006 23:53:04   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: Micy

Ej Malina sory za moj komentar
AMPAK TI SI PA OD BOGA EJ.
Tm berem da si iz tastom seksala, zdej berem da si bla lezbika in da je bil seks noro dobr. Ej razturaš u živlenu,al se pa mal norca delaš kle na RR.

Pa brez ztamere ampak se mi zdi da si ena full odbita oseba. Odbita v pozitivnem smislu mislim.user posted image user posted image


Ah dej nehaj.. ODBITA V POZITIVNEM SMISLU????.......... mislim ...

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?