|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ivf prvič
8.1.2008 10:58:10   
Zvezdica
Zdravo,
najprej naj povem kako in kaj potem vas prosim za pomoč.
Pred 1, 5 meseca sem imela IMN, jajcevoda na mojo željo niso vzeli, ker sem že tko brez levega (2x laparo, 1 HSG in potem še 1x laparo), vendar so mi KC mirno rekli, naj ne hodim še enkrat prevetrit jajcevoda, ker imam skoraj 0 možnosti. In naj grem seveda na IVF.

Zdaj me pa zanima naslednje, 17.01. sem naročena pri dr. Voglerju, potem pa naprej. Kot sem informirana mora dati specialist neko mnenje komisiji (vprašanje je sploh če mi bodo odobrili), ta potem odobri in potem se greš prijavit na IVF. Kako to sploh gre, koliko časa čakaš itd,... Kje se to sploh dela v LJ, na leonišču morda? Kolikokrat lahko delaš IVF na leto, kolikokrat imaš možnostpreko zdravstvene zav, in seveda v katerem poskusu je vam uspelo?

Ker nočem dolgovezit in težit z vprašanji vas lepo prosim, da tiste ki veste več o tem to podelite z menoj.
Da bom pripravljena, da bom vseeno malo več vedela o vsej stvari.



Hvala vam
Zvezdica

_____________________________

i belive i can fly....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ivf prvič
8.1.2008 11:19:53   
konina
Zvezdica dobrodošla med nami. Povabila bi te na našo temo kjer smo same take s temi težavami, ki si jih deležna tudi ti. Na kratko pa takole. Postopek odobri konzilij, ne vem zakaj ti ne bi. Jaz uradno nimam nobenih težav, pa sem bila že na dveh IVF - ih. Ko boš imela posvet pri G, te bo verjetno takoj predlagal za IVF, glede na diagnozo. Potem počakaš na odobritev konzilija, dobiš po pošti. Jaz sem čakala manj kot tri mesece. Potem se naročiš na stari GK za postopek. Tam pa je odvisno od gužve. Lahko gre zelo hitro, lahko pa moraš kakšen mesec počakati. Sestra Blanka te sprejme, dobiš terapijo in juhuhu, si že notri. Držim pesti pa, da že v prvem uspe. Tukaj ni pravila. Lahko v prvo, lahko pa v desetem poskusu. user posted image  Kar optimistično v vsak poskus in bo uspelo!

Pridruži se nam na IVF temi. Tam obdelamo vse težave, težavice in problemčke, ki nam pridejo nasproti. Nobeno vprašanje ni napačno. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




DEBELOST
EDIN

Ali je vaš otrok debel oz. pretežak za svojo starost?

Da (7%)

Meni se ne zdi (21%)

Ne (62%)

Da,ker mu dodajam adaptirano mleko (1%)

Je celo presuh (8%)


Število vseh glasov: 214

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!