|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   iz viroze v virozo
10.2.2015 14:41:54   
Brinčika
Pozdravljeni, hči , ki je stara 10 let je imela prejšnji teden od ponedeljka do četrtka vročino do 38.5, ni bila videti slaba obnašala se je čisto normalno. Zdravnica je rekla da je viroza in naj pije samo čajčke in lekadol. V petek in soboto je bila boljša nakar ji ponoči iz sobote na nedeljo spet zakuha na 39 . V nedeljo smo šle na urgenco in reče zdravnik da je iz enega virusnega obolenja prešlo kar v drugo virusno obolenje. Izvidi so pokazali zelo rahlo povečane levkocite (normalno je 13 , ona je imela 14), dobila je macropen tablete . Od včeraj do danes ni nič boljša.Zaspi vsako toliko za pol ure iz spanja pa kar v jok da jo boli glava zadaj-spodaj, vrat, hrbet, je grozno slaba, bleda, roke ima ledene. To traja že tretji dan, taka še ni bila. A je to normalno pri virozi? Drugače tudi ko ima visoko vročino se ne počuti slabo , ampak taka kot je zdaj me res malo straši. Bojim se da se ne kuha kaj drugega, upam pa da bo čimprej mimo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: iz viroze v virozo
10.2.2015 14:47:02   
petea
Simptomi gripe
Tudi ti se razlikujejo od človeka do človeka. Vsako leto se pojavi druga podskupina gripe in povzroči simptome, ki se razlikujejo od simptomov gripe, značilnih za lansko leto. Kljub temu je posploševanje tudi v tem primeru koristno. Simptomi gripe nastopijo naglo (v nasprotju s simptomi prehlada). Oseba se lahko še zjutraj počuti zdravo, popoldne pa že na smrt bolno. Simptomi so podobni tistim pri navadnem prehladu. Bolečina v grlu in izcedek iz nosu se pojavita tako pri gripi kot pri prehladu, toda izcedek se pri gripi ne zgosti in ne postane gnojen kot pri prehladu. Čeprav se glavobol in vročica lahko pojavita tudi pri prehladu, sta pri gripi pogostejša in resnejša. Temperatura pri gripi lahko preseže 40 stopinj Celzija, kar je vsekakor več kot pri prehladu. Gripozna oseba učinkuje zelo bolno: koža je vlažna in topla, oči solzne ali rdeče, česar pri prehladu ni opaziti. Morda je še največja razlika med obema boleznima v stopnji oslabelosti in izčrpanosti. Zaradi gripe se oseba počuti slabo, čuti močno potrebo po spanju in počivanju, poleg tega toži o hudih bolečinah v mišicah, sklepih in okolici oči. Bolne osebe veliko pogosteje izostanejo iz šole ali z dela.


(odgovor članu Brinčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: iz viroze v virozo
12.2.2015 7:14:53   
Brinčika
Ni gripa.Zaradi res nevzdržnih glavobolov so jo sprejeli v bolnico, izvidi krvi da so vredu. Pravijo da gre za nek virus in da tudi pri virozah znajo bit tko hudi glavoboli, ampak več mi neznajo povedat za kakšen virus gre. Je pa že boljše, vročine včeraj sploh ni imela, ostaja pa notri na opazovnju. A je imel kdo podoben primer, za kaj se je šlo?

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: iz viroze v virozo
12.2.2015 8:20:22   
respect
ja,to je normalno pri virozi .

zakaj bi ti pa povedali za kakšen vitus gre user posted image Saj sploh ni pomembno,za viruse ni zdravila in jih je na milijone .
ja smo večkrat imeli podoben primer : gre za virusno obolenje :) Bo boljše,pač analgetiki,veliko dehidracije in to je to

(odgovor članu Brinčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
15.2.2015 20:18:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu respect)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: iz viroze v virozo
15.2.2015 20:37:22   
rakica82
Tako virozo smo mi imeli prejšnji teden , in še pol vrtca zraven, viroz,a pa že misliš, da smo zdravi, naslednji dan spet 39 vročine. Trajalo je malo več kot en teden, da smo se pozdravili ,spali nismo nič, jokala da jo boli glava, trebuh, noge, ušesa,...ni da ni.

ampak mine


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?